Tugcee09  kızlar az önce test yaptm böyle çıktı kan testi vermedim . Bu kırmızı çizginin belirginliğine göre kimyasal falan olabilir mi
Damlaozzz Tugcee09 Bende aynı test ile yaptım herhangi bir sorun olmadı en iyisi kan testi ile kesin sonucu alabilirsiniz ☺️
Tugcee09 Esrashshshssh aralık ayında 6 haftalıkken kalbi durdu ve bebeğimi kaybettim şimdi yeniden hamileyim korkuyorum o yüzden
Umudumsun098 Buketmurooo canım ben fazla soru sordum kusarabkma Hamile kaldığınız ay kaç gun de bir ilski oldu Dikkat ettiniz mi ? Lh hormonu kaçtı bu aarada
Anonimanonim Yaa kıpkırmızı süper 🥳 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 adet gününüz geçmiş miydi
Tugcee09 Umudumsun098 bedeni vucudu mu ve döngümü çok iyi anlayan biriyim yumurtama gününlerimi bildiğim için o günleri gün aşırı değerlendirdk.
Tugcee09 Sinemm68 normal adet belirtilerim vardı. Adetim normalde günü gününe olurdu. Adet geçikmem oldu ozaman şüphelendm çnkü adetim hep gününde olurdu.
br2023 Tugcee09 hayırlı olsn inş var gbi kan testi ver kesinlestir aklndan da kötü şeyleri çıkar kimyasal yada boş gebelik gbi neyden korkarsan o başına gelirmiş Allah büyük sağ salim kucağına alrsn inş ❤️