Anneadayi_61 Eliff112 ben 2 ocakta Nebahat hanima gittim 1115 TL ücret ödedim fakat zamlandimi hiçbir fikrim yok medical park karadeniz müşteri hizmetlerinden ücreti öğrenebilirsiniz bende arayıp gitmiştim:)
Suhedaklync61 Eliff112 ben bugün gittim ama deniz Kulaksıza doktor olarak ücret fark ediyor mu bilmiyorum fakat ücret 1.300₺ olarak duydum güncel olarak
Eliff112 Bebehlimmm teşekkür ederim çok sağolun doktordan memnun kaldınız mı acaba dış gebelik şüphesiyle gidicem şehir dışından geliyorum umarım iyi haberler alirim
Anneadayi_61 Eliff112 evet çok ilgili ve guleryuzlu Bi doktordu. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin dedi bana. Her hastasına baya Bi vakit ayırıyor ve ilgileniyor. Her şeyi detaylı Bi şekilde anlatıyor. Benimde ilk gebeliğim ve ilk muayenemdi. Cok arastirip Nebahat hanima gittim.Memnun kalacaginizdan eminim :) Eliff112 .
Bebehlimmm Eliff112 doktorumdan cok memnunum sadece doğumu devletde yapacam dokuz ay ona gittim fiyatlar artmasaydı doğum da onda olurdu ilk kızımında sezeryanını o yapmıştı cok iyi doktor
Eliff112 Bebehlimmm Nebahat hanımdı demi, iki ayrı doktora gittim ikiside ayrı şeyler söylüyor iyi bir doktor araştırdım arkadaşım Nebahat hanıma git dedi
Dlg4515 Bebehlimmm doğumu hangi devlette ve doktorda yapmayı düşünüyorsunuz acaba bende trabzonda devlette yapacağımda karar veremiyorum
Eliff112 Bebehlimmm kaç lira oldu acaba doğum fiyatları sezeryan olunca devllette güzel yapar nasıl olsa doktor yapacak
Eliff112 Anneadayi_61 çok teşekkür inşallah hayırlı haberler alirimen azından için rahqtlasa yeter ne olduğunu bilmemek daha kötü
Dlg4515 Bebehlimmm teşekkür ederim onda randevu bulamazsak başka tavsiye edebileceğiniz doktor var mı trabzonda yaşamıyorum çevre ilden geleceğim o yüzden kusura bakmayın
Eliff112 Bebehlimmm evet baya çokmus yaaa nehse inşallah kazasız belasız güzelce sorunsuz yaparsınız sağlıkla kucağınıza alın insallah bebisinizi