ayanarta1 Zmrnr benimde bel ağrım ve kaşık batmam var hareket ettikçe artıyor kanama alanı olduğu için doktor dinlen dedi evdeyim 🙄
deryaa_milena Zmrnr minik bir göbek çıktı yüz üstü yatınca alt karnım acıyor o yüzden sağa sola yatmaya dikkat ediyorum bazen gece bulantım oluyor arada çok halsiz ve uykusuz hissediyorum hem ekşi hem tatlı istiyor canım 🤗😀
Mikrofon0 Zmrnr bende on hafta üç günlük mide bulantısı sabah ve akşam bulantı olarak kaldı hâlâ sevdiğim şeyleri yiyemiyor ama 😂 onun dışında koku hassasiyeti hiç gitmedi hâlâ devam
A-1 Sabah kalktığımda hafif bir çıkıntı hissediyorum 9+5 im bende özellikle yemeklerden sonra iyice şişiyor bulantım vardı iki hafta bir kaç gün önce birden kesildi göğüslerimde de hafif acı var
Sultann2624 Zmrnr ne kadar süredir oluyor bende 8.haftadayım 20 gündür leke oluyo baya doktor normal dedi en son 10 gün önce gittim doktora ama hep korkuyorum progestan bir doz alıyorum :(
Zmrnr Sultann2624 Ara ara devam ediyor 10+3teyim dün oldu mesela zaman zaman geliyor doktorum normal dedi