Seydanur123 30+6 günlük hamileyim nstde sancım çıkıyor erken doğum riski var bu hafta doğum yapıp bebeği kuvezde ne kadar süre kalıyor ve ultrasonda 2 hafta önde olması
fatos_12 Seydanur123 ben 30 haftalık doğum yaptım 2 ay küveste kaldı bebeğim ne zaman emzirmeye çağırsalar seni bebeğin için bilki o zaman taburcusun
mombarbie_ Seydanur123 serum ve ilaçlarla durdurmaya çalışılır önce ciğer geliştirici vururlar bende 33.haftada yattım şuan 35im hala aynı sancı durumu ve benim 1 cm acikligim vardı ilerlemedi nst sancı kaclari görüyor
Seydanur123 mombarbie_ çok fazla değil aslında ama ilk doğumum sezeryan olduğu için çok fazla ağrı cekmemem lazımmis sizin sanciniz kaçı görüyor
busrabingol Haftada aynı şekilde nst de sancım çıkmıştı. Yatış verildi. Sancı kesmek için bir ilaç ve serum verildi ve hastaneden çıktım. 2 haftadır evdeyim. Gönlünü ferah tut. Sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
Seydanur123 busrabingol amin inşallah kaç gün yattiniz hastanede aslında ağrı hiç hissetmiyorum sadece nst de ağrı çıkıyor
mombarbie_ Seydanur123 ilk başlarda 50 üstü oluyor diye yatirildim hatta beni direk dogumhaneye çıkardılar dogumhanede 110 128 gördü şuan kontrole gittiğimde 50 83 görüyor ama ben toplanma ve Sertleşme dışında birsey hissetmiyorum
busrabingol Seydanur123 Seydanur123 Salı öğlen yatış yapıp çarşamba akşamı çıkmıştım. Ciğer geliştirici iğne 24 saatte bir olduğu için bekledim. Yoksa yatarken nst de sancılarım çıkmamıştı.
busrabingol mombarbie_ aynı şekilde. Bende hiç sancım var gibi hissetmemiştim. Rutin kontroldeki nst de çıktı. Kasılma sertleşme toplanma ne yazık ki hala bende de var. Hastanedeyken de oluyordu ama nst de sancı çıkmıyordu
mombarbie_ Seydanur123 Bi yandan hissetmemek güzel bir şey Bi yandan hem erken olması hem de doguracagini anlayamamak kötü sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah birkaç hafta daha dayansın insallah bebisiniz
mombarbie_ busrabingol benim hastanede de devam etti ama açıklık ilerlemeyince yapılacak herseyi yaptık erken geleceği varsa burda da evde de olur dediler 2 hafta geçti şükür 36yi görürsem rahatliycam şuan 35im hala çıkıyor dün yine yatış verelim dediler istemedim