Hicran57 selam canım hayırlı olsun yazayım sana için rahatlasın 💕. 3. Tüp bebek tedavimiz adet gununde erken gebelikle öğrendim 3+5 in sabahında , amancok sancım vardı ogleden sonra kahverengi akıntı içinde kan pihtilari vardı , Dr u aradım proluton Depot aldırdı haftalık iğne 3 hafta vuruldum zaten sabah2 akşam 2 fitil kulllaniyirdum ,2 hafta sonra kontrole istedi bakmadı ısrarla
1 hafta sonra 5+2 de başka Dr a gittim kes eetrafi temizdi ama rahim içinde kanama vardı ben durumu anlatmadan Dr soyledi , ve kese küçük diyip bir ton canımı sıktı
6+2 kendi tüp bebek Dr um baktı rahim içi temiz kese temiz bebek 5mm kalbinatiyor 2 transferi biri tutmuş iğneye devam dedi 3 hafta yaptırdım.
Herşey iyi igneler bitti fitili 10 da kestik 3 gün sonra hooop yoğun akıntı kahverengi acil gittik Dr a rahim temiz kese temiz rahim ağzından gelmis dedi , günlük iğne başlandı rahim kasılması var denildi , üç gün sonra baktı herşey yolunda kasilmalar bitmiş , bir hafta iğne bitti ama ben 17+0 iz 16 ya kadar sabah akşam ftil kullandım sancım oluyordu Dr da anlamadı sebepsiz ama bu sanciyi agriy inistemiyorum dedi. Bu hafta artık ara ara kullanıyorum fitil 20. Haftaya kadar böyle devam edilecek riskli gebelik takibindeyim 2-3 haftada bir kontrol ama her kontrolde bebek çok iyi bin şükür sağlıkla büyüyoruz gelişmimiz önde hatta , beni korkutuyor yaramaz sıpa sadece biraz sancılı geçiyor ama herşey yolunda , uzun oldu ama ben çok korktum çok ağlayarak Dr a gittim siz korkmayın diye anlattım Allah’ın izniyle annelerine sımsıkı tutunuyolar💕💕