Ceydakrtpe22 Melikenin_annesiii en çok merak ettiğim anestezi gectıkten sonraki ağrı nasıl bi ağrı neye benzıyor 😭
Tuba04 Melikenin_annesiii doğumdan çıkınca kaç kilo gitti ağrı dayanılamayacak kadar zor mu birde sütünüz ne zaman geldi
iremnur_17 Melikenin_annesiii ameliyatta neler hissettiniz en çok ondan korkuyorum ağrı değil de kestiğini falan hissettiğinizde ki duygu nasıldı?
Minigiim-vebenn52 Ceydakrtpe22 başımı duvarlara vurdum öyle diyim sana başımı yere eğemiyorum artık dikiş acısını unuttum baş ağrısına ağladım spinal oldum ben hastaneden çıktıktan iki gün sonra başladı baş ağrım bakalım 5 gün süriyo diyorlar inşallah geçer hala daha var 🤦🏼♀️
bimuallime Ceydakrtpe22 Canımmm sen yorumlara sakın aldanma. Ben özelde epidural oldum. Ne başım ağrıdı ne belim. Üşüyünce falan dikiş yerim de acımadı hiç. Bu insanla alakalı. Anestesi beline iğne yapıyor zaten sen kendini sal heyecanlanma acııs yok. Odaya geliyosun bel aşağın bi kaç saat aonra gelecek o an sızı hissediyosun o da max 2 gün.
Zuhalsebu Tuba04 dayanılmayacak bir ağrı yok burdan herkese tavsiyem sadece çişiniz geldiğini anlamıyorsunuz idrar torbası dolunca kalkmak biraz can yakıyor ağırlık yaptığı için bol bol tuvalete gidin böylelikle sık sık kalkmış yürümüş olursunuz ve çok rahat olur♥️
Zuhalsebu Minigiim-vebenn52 merhaba kahve içtiniz mi ben bol bol filtre kahve içtim zerre başım ağrımadı çok şükür. Bir tanıdığım 3ü 1 arada içti dediğiniz gibi kafası patlayacak gibiydi artık rengi solmuştu kızın
Minigiim-vebenn52 Ceydakrtpe22 hiç korkulacak bişi değil inan ki ağrı bile olmuyo adet ağrısı düşün onun çeyreği bile değil yani sanki iğne batar gibi oluyo karnına o kadar ilk kalkışta zaten hemşireler tutuyo seni karşıya ya da yukarı bakman lazım yere bakmaman lazım ilk kalkışta hiç ağrı sızı yok ilk yürüyüşlerde biraz böyle yanma oluyo yanıyor orası onuda yandıkça dinlendim oturdum sonra bidaha yürüdüm o şekilde geçiyor ilkten böyle selpeleye selpeleye yürüyosun ama iki güne geçiyor hatta ilk gün kalkıp bebeğine de bakıyorsun yani asla korkuttuklarj gibi değil 😂
Ceydakrtpe22 Minigiim-vebenn52 peki son soru teşekkür ederim bu arada 🌸 benım Hamılelık boyu kabızlık sorunum var ilaçları bırakmama rağmen hastanede tuvalete çıkamazsam lagman istesem yaparlar mı acaba
Zeehraaaa Ameliyat sırasında çekiştirme bastırma gibi şeyleri hissettiniz mi ordaki hemşire vs sizinle konuşuyor mu sohbet amaclı. Sakinleştirici iğne yapıldı mi size. Bide işlem ne kadar sürdü tam olarak bebek çıktıktan sonra dikme işlemi.
Zuhalsebu iremnur_17 valla onu da bilmiyorum ama 3ü 1 aradadan farkı şeker ya belki yeterli gelmeyebilir o yüzden ama kesin bünye ile de alakalıdır bu
Hopefulmom iremnur_17 hemşireler bana sütsüz nescafe iç demişlerdi oda 2 si 1 arada Nescafe oluyor bol bol icin ben umursamadım içmedim fazla çok basım ağrıdı
Erkeekaannesii Hopefulmom 2 si 1 arada da süt tozu var sade nescafe ya da filtre kahve sütsüz olmuş oluyor
Zuhalsebu Minigiim-vebenn52 bu doğru mu bilmiyorum hafızam da pek taze değil ama 2 kupayı hatırlıyorum en kötü😅