Rabiul amayinedeiyiilerledim bu markanın modeli ebebeğin kendi markasıyla aynı aslında bende beğendim ama içindeki süngeri kağıt gibi geldi eşimde çok büyük hantal dedi boyut olarak o nasıl acaba birde kullanma fırsatınız olduysa açıp kapatması nasıl bagaja girer mi
amayinedeiyiilerledim Rabiul tek hamlede çekilip kapanabiliyor, evet süngeri biraz ince ve görüntü olarak kaba sayılır. Ama pratik şekilde puseti takılop çıkarılabiliyor. Dediğim gibi henüz kullanmadım inşallah zorlanmam🥲
Rabiul cokbilmismom teşekkür ederim canım bakayım görüp almak istiyorum internetten almak istemiyorum bebekten bakayım bi 😘
1H1Smomyloading Haftadayım şuan henüz almadım ama çok uzun zamandır araştırma içindeyim kendim Chicco nun mysa ya da yine chicco nun one4ever modelini alıcam ikisinden biri olucak sizde araştırın bu modelleri bir isterseniz
Damlaozzz 1H1Smomyloading Chicco goody plus bakmıştım aslında bende birebir denemiştim sürüşüde rahattı ve hafifti ama sizin dediğiniz modele bakmadım birdaha gittiğimde o modelinide sorayım travel sistemmi sizin dediniz pusetle birmi satılıyor
1H1Smomyloading Damlaozzz evet travel sistem mysa modelinde süspansiyon özelliği de var tekerlerinde üstelik çok hoşuma gitti benim pusetle birlikte de satın alabiliyorsunuz pusetsiz de.
gzdehlal-36 Damlaozzz bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama prego mios u tavsiye edebilirim çok güzel bir araba ağır değil tek elle oturma ünitesi takılıyken katlanabiliyor oturma kısmı dar değil malzemesi oldukça kaliteli sıfır olmasa bile dolap vb yerlerden ikinci elde bakın bence bende sıfıra yakın nerdeyse kullanılmamış şekilde dolaptan çok uyguna aldım
Damlaozzz gzdehlal-36 Prego çok tercih ediliyor modelleride çok güzel bakmıştım denk gelirse bakıcam birebir teşekkürler 😊
mrv1903 Cybex Eezy s twist 2 aldım ben. Çok beğendim çift yönlü olması, kolay kapanıp açılması, küçükte bir bebek arabası. Henüz kullanamadık bebek doğunca memnun kalır öıyız bilemem ama boşken denediğim kadarıyla gayet güzel 😃
Erkeekaannesii Damlaozzz Baby Home BH-945 Paris Amortisörlü Travel Sistem Bebek Arabası Aldım ben daha kullanmadım ama ana kucağı vs olması çok rahat açılıp kapanıyor olması ve bütün parçaların çıkmasından dolayı kapalıyken az yer kaplıyor olması çok rahatlık bence
Erkeekaannesii Damlaozzz Bakın hepsiburadadan aldım ben ayhançocuk mağazasından en uygun ordaydı kapattığınızda 3 parça oluyor tekerlekleri ön teker biraz küçük arka tekerleri büyük ama arka tekerleri de çıkarılabiliyor youtubeden vs videolarını izleyebilirsiniz ben aldığıma çok memnunum