Mercan_35 asennaa maşallah sağlıkla gelsin bebiş🧿 Valla bendede baş ağrısı yaptı gerçi benim yumurtlama dönemim hep başım ağrır ama femara coşturdu
Mercan_35 pilateslover asennaa Peki femarayla birlikte ya da sonradan ilaç ekledimi tedaviye dr unuz? Bana duphaston dedi 🤔
pilateslover Mercan_35 kontrolde çatlatma iğnesi gerekliyse onu uygulayacak, onun dışında bir şey demedi. Bahsettiğiniz ilaç ne için
Mercan_35 pilateslover progeston desteğiymiş bebek olursa tutunması için dedi aslında ben hiç kullanmak taraftarı değilim çok ilaç yüklemek istemiyorum🤷🏼♀️
pilateslover Mercan_35 anladım evet ben de sizin gibi ilaç kullanmayı seven biri değilim genel olarak, hatta femaranın prospektüsüne baktıysanız gebelik sırasında kullanılmaması gereken bir ilaç, meme kanseri hastalarının kullandığı bir ilaç hatta 😢
pilateslover Mercan_35 evet hormon dengesiyle alakalı sanırım bilemiyorum artık doktoruma güvenmek istiyorum🤷🏻♀️ bu arada benim ikinci gebelik istediğim bir çocuğum var ama 7-8 aydır ikinciye hamile kalamadım belki ondan daha farklı uygulatıyordur