likapaa53 Merhaba anneler 3 yaşında kızım var ikinci istiyorum ama ilk kızım alerjik huysuz hiperaktif zor bir bebekti bu yüzden cesaret edemiyorum sizin çocuklar kaç yaşında siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İdeal yaş aralığı nedir 🙈
sehrengiz_8 likapaa53 kızım doğduğunda oğlum 28 aylık olacak maalesef benim oğlumda sizin çocuğunuz gibi sorunları olan bir bebekti ama bekleyecek zamanım olmadığı için çok gecikmeden düşündüm. Erken menopoz riskim vardı
snowglobe likapaa53 Kızım şuan 2 buçuk yaşında ve 3 buçuk aylık hamileyim. Yani doğduğu zaman aralarında 3 yaş olacak. Allah nasip ederse maddi ve psikolojik olarak ta hazır olursak 3. Yu de istiyoruz.
H1tce2 likapaa53 kızım 1.5 yaşındaydı oğlum doğduğu zaman zorlanmadım açıkçası tek başıma olmama rağmen şimdi oğlum 4yasinda ve 36+4 hamileyim benim kendi düşüncem çocuk okula başlamadan kardeş dogmali çünkü okul yaşına kadar en azından bebekte kendini toparlamis olur okul zamanı ikisini de ihmal etmezsiniz diye düşünüyorum şimdi kızım ana okuluna gidiyor hamileyim ve daha çok yoruluyorum götür getir ilgilen derken kendime vakit ayiramiyorum
Buseirgit likapaa53 3. Bebeğime hamileyim büyük üç buçuk yaşında küçük iki yaşında sürpriz gebelik oldu bize 😊
sevgininpitircikleri Mayısta 4 yaşına girecek kızım 3aylık hamileyim kardeş sevgisi öyle çok ki sırf o istiyo diye bebek düşündüm 🥲🥲🥲
Nssyclk Benim oğlum da 3 yaşında. 6 aylık hamileyim. Aslında bizim için tek çocuk yeterdi çalışıyoruz büyütmek zor ama kardeş çok güzel bir şey. Ben de eşim de kardeşlerimize çok bağlıyız. Oğlumuzun kardeşi olsun istedik onun için yaptık.
Kuzey_Oyku_61 likapaa53 3. Hamileliğim oğlum 7 kızım 4 yaşında. Şimdide 14+5 haftalık hamileyim erkek olacağını öğrendim 🤗💙
Tprkgmze likapaa53 oğlum 3 yaşında gaz problemi çok yaşadık ve suan çok hiperaktif bir çocuk ama kardeşi olsun istedik suan 8 haftalık hamileyim 🥰
Hiratuba likapaa53 benim kızımda 3 buçuk yaşında biz de kardeşi olsun istiyoruz daha bu ay başladık düşünmeye 🥰 zaten hemen hamile kalacağımız meçhul , ben öncekinde aşılamayla hamile kalmıştım bakalım bu defa nasip olacak mı