Esra_59 Ebrarbusramelekler 875 dediler %15 indirim hakkim var 740 ödüyorum 28 haftalik hamileyim ve seda hanımdan çok memnunum
tugbaa1202 Paptya67 a aaaa ben anadolu alev hanima gidiyordum. Cok sasirdim suan 😅 kac haftaliksiniz dogum ücretleri hkkinda bilginiz var mi
Gizemavcii08 Musicianmomm onu hala soramadım benim de 9 şubatta doğumum var yarın gidip sormayı düşünüyorum size yazarım hemen🥰
Musicianmomm Gizemavcii08 çok çok sevinirim çalıştığım için gidip soramıyorum. Benim de bütçemi aşıyorsa başka hastaneye bakacağım. Hayırlı doğumlar allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah
Dilekk Zelihapinar merhaba hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz acaba var mı tavsiye edebileceğiniz🌸
1momy Nergisssadyamn evet banada çok fazla geldi hastanenin süsünden sanırım o da 😂 gerçekten çok güzel hastane arkadaşım orda doğum yaptı ama normal bir doğum için çok fazla herşeyi biz yaptıktan sonra 😅
Egemine Cennet_kusum16 Ahmet beyin methini çok duydum. Hatta detaylı için ona randevu alıcam. Bi arkadaşım yönlendirmişti. Doktorum hastaneden ayrıldı doktor arayışındayım.