gokkusagiii Erzurumlianne muayene yilbasindan önce sorduğumda 650 idi. Değiştimi birde hangi doktora gidiyosunuz.muruvet diye bi doktor varmis bnde ona gitmeyi dusunuyorum tavsiye ile
Erzurumlianne gokkusagiii Evet değişti 900 lira oldu muayene. Ben Necla Ülker’e gidiyorum memnunum. Mürüvvet hanıma da iyi yorumlar vardı 1 kere gidip anlayabilirsiniz
Nilcan Isparta 600 tl muayene ücretim ikiz gebeliğim olduğu için doğum için 18 bin ekstralar hariç tabi
Gulsah-207 mrv1903 Sinan beye de iyi dediler ama suratsız geldi yaşı da ileri ondan tercih etmedim Sabri beyden memnunum şuan için
Elif381 Gozde-38 bende Özgüç Altuna gidiyorum 1ay önce 1365 TL idi yanlış hatırlamıyorsam doğum ücreti ile ilgili bilginiz var mı
Zelihapinar 1fatma_nurr evet henüz sormadım doğum ücretini muayene gidiyorum 3 yıldır kislerimi yok etti doktor yıllarca yapamadı hiç bir doktor
0918201 Atlasimgelse o nasıl fiyat ya bende özele gidiyorum 2 hemşire birden ilgileniyor herşeyimle doktorum mükemmel 700 muayne nst 150 tl
Gozde-38 Elif381 ben bu ay gitmiştim ama doğum ücretini Öğrenmedim ama Özgüç bey 32milyar sanırım arkadaşım gidiyor ona