SenaBM Esrackc bende medikalpark Maltepe hastanesiyle görüşmüştüm sigorta için. 80.000 fiyat vermişti. Yani her yerde 10.000 değil canım 😘😘
Esrackc SenaBM hastane sigorta yapmaz paket yapar 😂 bide sigorta şirketiyle görülün bakalım ne fiyat verecek
ArasCagla Mehtapkbrekmn bu fiyata ilgileri nasil kirmizi hali seriyorlar mi ? Bu ülkedeki fiyatlandirma bana cinnet gecirtecek 🙂 tahlilleri nst fiyatlari nedir 31. Haftamdayim devlete artik randevu bulamiyorum bulsam da iptal ediliyor anlamsizca ortada kaldim resmen.
Mehtapkbrekmn ArasCagla nst henüz bilmiyorum üç hafta sonra ilk nst me bağlanıcam 🤷🏻♀️ doktorumdan çok memnunum ama evet fiyatlar gerçekten çok zorlayıcı 🤦🏻♀️
Ilaydademirci3543 Dlncvn35 yilbasindanxan sonra zam gelecek diyorlardı beb yılbaşından önce ödeme yaptığım için suanji fiyati bilmiyorum
Hanifesenlq nursumdem doktorum duygu baz ondan memnunum ama doğum o hastanede gerçekleşmiyor yüzyıl da gerçekleşiyormuş perşembe günü doğum görüşmesi için randevu aldım yönelendirdiği doktordan fiyat alıcam bilgi alıcam ona göre buraya da yazarım canım
sumeyye-11 Hanifesenlq merhaba canım bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah🌸bende duygu hanıma gitmeyi düşünüyorum ilgisi alakası nasıl detaylı bakıyor mu muayeneye gittiğinde
yeni-annelik Niiisss Aygün hanımın soyismi ne acaba asya hastanesinin internet sitesinde doktor çıkmıyor birde muayene ücreti ne kadar şu an
Nesoruyon Gzdde0 bende algomed eda kolagisigil e gidiyorum 700 TL verdim bu ay cinsiyet de öğrendik SGK 15 bin huvecezsiz 18.500 doğum diye bilgi veriyordu
Gzdde0 Nesoruyon Ben 32.haftamdayım, artık bu hastaneyle devam ederim. Bu sürecimizi inşallah güzel atlatırız hepimiz.
MLKYB Ebruarss senem aras aslında çok iyi doktor ama haftada 3 gün hastanede. Doğuma denk gelirsen girerim yoksa gelmiyorum diyor. Değiştireceğim mecburen
ceydadurmus Buket1302 Antalya Vitale Gündüz 715 TL gece 915 TL Antalya Medstar (Topçular) sigortalı 1200 TL , sigortasız 1800 tl
bensu11 hande38 Ahmet suat altmışyedioğlu doktorun adı memnunum ben çok rahat çok sakin bi hoca uzun uzun dinliyor anlatıyor denemenizi tavsiye ederim