Nurseher1 Nuraslanklc benim oğlum olucak Allahım izniyle belkide ondanda kaynaklı olabilir şuan herşeye inanabilirim 😂😂
Minigiim-vebenn52 Nurseher1 mesela benimde kızım ama önce basenlerim genişledi 😂😂 herkes ordan anladı hamile oldugumu
Minigiim-vebenn52 Nurseher1 hayır 25 ten sonra çıktı benimki oda öyle dışarıdan anlaşılır gibi çok değildi
Erkeekaannesii Nurseher1 Benimde öyleydi azcık kilo almışım gibi görünüyordu sadece şuan 33+3 üz birden top gibi yuvarlak çıktı karnım şuan gayette belirgin onu kafana takma çocuğum gelişimi güzelse kafaya takılacak birşey yok
Nurseher1 Erkeekaannesii çok şükür herşeyimiz yolunda normalde bu kadar düşünmüyordum da bu aralar düşünmeye başladım
Erkeekaannesii Nurseher1 Bende hep ay ay fotoğraf çekicem dedim ama ilk başlarda belli olmadığı için çekemedim onu kafaya takmıştım sonra dedim çocuğum sağlıklı ben sağlıklıyım niye kafama takayım ki diye Sonrasında zaten birden bir göbek çıktı tam çıktı yani 😂
ayse__ Nurseher1 normal küçük karın daha iyi daha az çatlağın olur belki de hiç olmaz büyük karını taşımak daha zor ikinci gebeliğim ikisinde de karnım küçük 7 aydan sonra büyüdü oda 7 ay gibi değil daha küçük duruyordu etrafımdakiler hep şaşırıyor
Erkeekaannesii ayse__ Benim karnımın özellikle sağ tarafı şimdiden harita gibi oldu birden göbek çıktığı için çatlama olasılığı daha yüksek
Asiyeyigit Nurseher1 36.hafta bitmek üzere bol giyindigim zaman kimse hamile oldugumu anlamiyor.6 kilo aldım toplamda.bebek 3 kilo şuan. Bu durumun tamamen genlerimizle alakalı olduğunu düşünüyorum