garass Kızlar bebek örgü ürünlerini çok beğeniyorum çevrenizde yapıp satan yada yaptıran önerebileceğiniz bi yer varmı
Anneseker garass instagram baby.orgulerce hesabına bak arkadaşımın annesi istediğin her modeli örebilir çok tatlı bir kadın fiyatta yardımcı olacaktır mutlaka eli çok düzgün
Meriioo garass benim annem örüyor ☺️ isterseniz meryem_faruk2711 insta hesabım oradan yazın hazır olanların fotoğraflarını atayım size ☺️
orgunaryus garass eğer hâlâ örgü ören birini arıyorsanız sayfama beklerim fiyatta yardmci olurum 😊 ins.ta kullanıcı adım orgunaryuss
Anneseker garass çok bir ürün yok sayfasında ama aklına gelebilecek her şeyi örebiliyor maşallah kızı yapıyor çekimlerini üniversitede olduğu için çekip paylaşamıyor 😍
garass Anneseker fiyatları uygunsa dediğinix gibi istediğim modelleri atarım çok iyi olur artık güvenilir sayfa bulmak çok zor
Anneseker garass yani ip fiyatları emeği göz önüne alınınca kendince uygun fiyatları verecektir ben her şeyimi ayşe ablaya ördürdüm yumoş yumoş gönderdi sağ olsun hele bir tane popcornlu ceket şapka patik ördü görseniz bayılırsınız
garass Meriioo anladım ablamda istanbulda oturuyorda yakınmıdır acaba diye sordum beğendiğim ürün olursa kargoyla uğraşmayalım diye
Meriioo garass yakınsa elden teslim ederim elbette ☺️ değilse dolap gardrops gibi uygulamaları tercih edersiniz belki, oralarda kargo ücreti daha uygun oluyor