40+4 normal doğum için akşam 10 da doktorum gün vermişti özel hastane bu arada fakat o güne kadar bende hiçbir doğum belirtisi olmadı sancı kanama vs. Akşam gittik sancı fitili verildi gece 3 e kadar hiçbir şekilde sancım olmadı 3 te tekrar fitil verildi sabah 6 ya kadar yine sancım çıkmadı daha sonra suni sancı için seruma geçildi ve 8 e kadar suni sancı aldım ondada hiçbir açılmam ve sancım olmadı sabah doktorum geldi ve sabaha kadar en az 5 cm açılma bekliyordum fakat hiç yok istersen sezeryana alalım dedi bizde düşündük onayladık 8:50 de ameliyata alındım önce bacaklarımı uyuşturdular yarısına kadar uyanıktım bebek çok yukardaydı,sanırım sancımda o yüzden gelmemişti konuşmalara şahit olmak beni paniğe sürüklüyordu ameliyat sırasındada komple uyutuldum 9:40 çıkmıştım ameliyat sonrası çpk zordu benim için uyuşukluğum 4 saate gecti fakat gaz sancım başladı gece 3 e kadar sancı çektim bebeğimle ilgilenemedim gece 12 de lavman yapıldı sancım 3 te gecti çok yorucu bir süreçti ve sağlıkla çıktık hastaneden komple uyutulduğum için çıktığımdada bazı şeyleri hayal gbi hatırlamakta zorlanıyorum ama herşeye değer anne olmak💙