ogretmen1anne_ Çalışan anneler kaçıncı haftada izne ayrıldınız, doğum sonrası iznim yaz tatiline denk geldiği için yararlanamycam oyüzden 32.haftaya girdiğim gibi izne ayrılmak istiyorum. Öğretmenlik yapıp 1-2 hafta öncesinde izne ayrılan oldu mu aramızda
niloya94 ogretmen1anne_ Ben 32. haftada izne ayrılacağım çalışamaz raporu almak gerekliymiş doktordan doktorum özel klinik olduğu için veremiyor sgk anlaşmalı bi hastaneden olması gerekirmiş
denizalismom ogretmen1anne_ öğretmen değilim. 32+4 üm 32+0 da çalışabilir aldım. İnşallah 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum 🙏
Myrtle ogretmen1anne_ bende ogretmenim planim 32 de calisamaz raporu alip 28 den sonrada 32e kadar rapor alabildigim kadar rapor alabilmek. Okul beni cok yoruyor. 32 den sonra calisanlara helal olsun 👏🏼👏🏼😀
svdmm16 İlkinde 37 ye kadar calışmıstım bu kez 35+5 te bırakacagım son 4 gün 😊 dinlenip birazda hazırlık yapmak istiyorum
ogretmen1anne_ Myrtle bende rapor hakkımı doğumdan sonra kullanayım diye düşünüyorum, bebekten sonra daha çok lazım eder düşüncesiyle
Guler92__ Ben de dün 32 haftalık çalışabilir raporu aldım iki hafta 15 tatili doğum sonrasına atmak için 34 haftada da çalışamaz raporu alcam gerçekten okul yoruyor heleki ilkokul öğretmeniyseniz 🥴
Myrtle ogretmen1anne_ ucretsiz izine cikmaktan baska carem yok. 1 2 sene bakalim. O yuzden kullanacagim. En ust katta derslerim iyice yoruyor 😏😞
Haticemk Merhaba bende 32. Haftada Doğum iznine ayrıldım ve ozel poliklinikte gozetımdeyım ancak doktorum devletten rapor ayarlamıstı benım ıcın 32 den sonra çalışılabılır yanı şuan 35 oldum ancak benım yolum aşırı uzak ben kış ayında cok zorlandığım ıcın devam etmedım 32 ıle 37 arasında cok fark olmuyor aslında öle aman aman agırlasmadıgımı fark ettım evdekı ıslerı evet halletmek ıcın de guzel fırsat