ikitosbikannesi_ Hilaldgn sağol valla böyle bi post açtığın işin ben öneri açtığımda genelde cevap gelmiyor 1 yaşında oğlum bir çok kıyafet lekeli sevindim yani böyle bir öneri postuna . Bu akşam e bebek yolu görüldü bana başka öneri varsa onlardan bakayım
1erkekkannesiiii Hilaldgn neler denedim yokk renklilerde çıkarıyor ama beyazlarda çıkaran yok. Minoris denicem son çare
Haticerman Seniz6774 bende aldım ama daha kullanmadım nasıl kullanmam gerekli tavsiye verir misiniz? Direkt makinede yikasak faydası olur mu
Seniz6774 Haticerman leke cikariciyi sıcak suda eritip lekeli çamaşırları o suyun içinde bekletiyorum sonra aynı suyla direk makinaya koyup öyle yıkama yapıyorum. Bu şekilde hep güzel sonuçlar aldım tavsiye ederim
Seniz6774 ikitosbikannesi_ ayrı ayrı olmak şartıyla tüm renklerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz . Ben kullanıyorum herhangi Bi zararını görmedim 3 yıldır
T_tugba Yavru-kus arkadaş benden önce görüp yanıtlamış. Bende öyle yapıyorum. Kaynar suda eritip çamaşırları bir gün bekletiyorum bile arkasından makinada yıkıyorum