Kuzeyozum Şuan tüm düşündüklerimden vazgeçtim normal doğumu bırak, spinal bile olamam ben genel anestezi ile sezaryen olayım diyorum kendime😂😂 sabah tekrar normal doğuma karar veriyorum, geceleri korkudan ölüyorum 37+4 olduk😣
Dreamssss Kuzeyozum bnde tam tersi 😂 ilk doğumum normal doğum çok da güzel geçti tüp bebekti bn normal doğum istiyordum doktorumda aynı şekilde suni sancıyla basladik falan çok güzel bı doğumum oldu ikinci hamileliğim doktorum kndi sancini bekleyelim dedi herhangi bir aksilik olmaz kilo durumu iyi olursa falan sezeryan yapmayız dedi 😂 diyorum Allah’ım nolur kndi sancım gelsin vaktinde bnde sezeryandan çok korkuyorum ama ki öyle böyle bı şekilde bu çocukları cikarcaz içimizden 😂 bnde şuan 31 haftalığım o kdr agirlastim ki daralıyorum resmen diyorum zaman gcse dogursam
Emsl Kuzeyozum Bizde doktorumla hep normal konuştuk sezeryan oldu açılma olmadığı için ben ikisinde karşı değildim zaten 🥰 37+4 te geldi bebeğim 🤍
Kuzeyozum Emsl tabi ki biz kendi kendimize düşünüyoruz karar veriyoruz ama o nasıl isterse öyle geliyor🥰
Emsl Kuzeyozum aynen öyle ortada hiçbirşey yoktu sabah bir sancı sonra suyum geldi anladım ilk gebeliğim ama insan anlıyor sonra ağrı sıklaştı sizinle haftamız aynıymış 🥰