sila_42yigit Kızlar ben 2 3 gün önce gribe yakalandım ortalıkta cocuk virüsü varmış benim kızıma benden geçti 5 aylik ateslendi 38.5 öksürüyorum hastaneye goturmelimiyim eregli konya da oturuyorum hastane pek elverişli değil korkuyorum
Seysey61 sila_42yigit ateşi kendiniz düşürmeyi denediniz mi? öncelik ateşi düşürmek sonra hastane konusunu düşünün lütfen
Hicran57 sila_42yigit bence hemen götürün iç ateşten allah korusun havale falan geçirir benım kaynanamın basınada aynı olay geldi evde kendı dusurmeye calısmıs düştü zannetmıs bu sefer iç ateşten havale geçirdi engelli şuan görümcem beyinde hasar bırakmış havale
sila_42yigit Seysey61 ya canım çorabına limon sıkıp giydirdim calpol icirdimelini falan yıkadım soğuk suyla
sila_42yigit Gulcangzl16 calpol icirdim çorabını limon sıkıp giydirdim ama hastane çok pis cocugu perişan ederlerse napicam çok caresizim
sila_42yigit susaMom_ şuan düştü zibij ve donla duruyordu üstüne bi kat badiyle külotlu çorap giydirdim böyle kalsa mi yoksa zihin donla mo dursa ateşi düştü ya bu sefer üşür diye giydirdim
Kubra-00 Benim oğlumda 4 aylık. Doktoru ona bi fitil verdi yarısını kesip yarısını alttan veriyorum ateşi anında düşüyor. Ateşi 38 ken getirdim onu . Bence düşürmelisin ateşini. O fitili al eczaneden. İstersen yazarım sana adını. Zararsız