umrumdadegil Misal26 canım valla benim erken doğum riskim olduğu için çok girdim 30. Haftadan 35. Haftaya 7 kez girdim 😂 ama normalde 34. Haftada başlıyorlar sanırım kontrolden kontrole alıyorlar nstye o da 2 haftada bir sanırım. Benim hastanemde fiyat 350 tl
Misal26 Ben de risklü gebeyim benimde öyle olur kesin Eskişehir’de klinik gidiyorum bende muane 1600 oldu bakalım nst kaç olcak vala sizin yübe uygunmuş
umrumdadegil Misal26 oo baya pahalıymış ama burda görüyorum bazılarının 150 200 tl falan bana da benim nst ücretim çok geliyor
umrumdadegil Mavipanda valla bedava gibi bişey benimki çok pahalı 😕 bir de sık giriyorum daha kötü oluyor
Mavipanda umrumdadegil bende bugün ilk defa girdim malum fiyatlar değişti muayne ücreti 700’den 1100’e çıkmış 34.cü haftamdayım 2 haftada bir çekicekmişiz bu arada özel klinikte muayne oluyorum
Mavipanda umrumdadegil doğumları bağlantılı olduğu bi özel hastane var orda yapıyo normal doğum istedim ben bi aksilik olmazsa inşallah
Misal26 Vala en pahalı benimki sanırım muane 1600 nst 500 bide riskli gebeyim 2 hafta da 1 nst çekilse muane ücreti de alır mı acaba tek nst mı alır