Meryem4343 Kızlar bende bel fıtığı çıktı gebe kalmadan önce sürekli belim ağrıyordu şimdi 6 haftalık hamileyim ve bel ağrım çok kötüleşti yaşayan var mı aranızda ilerki haftalarda çok ağırlaşınca ne gibi durumlarla karşılaşırım acaba 😥
Medineuyanik Meryem4343 benimde ilk haftalar çok bel ağrım oluyordu şuan 37 haftaya geldik uzun süreli ayakta durma yada oturup yatarken dahi sürekli aynı pozisyonda duramıyorum bel ağrım çok oluyor en fazla yarım saatte bir pozisyon değiştiriyorum ve fırsat buldukça uzanıyorum yoksa bel ağrım çok oluyor dayanamıyorum. Ama gözünü de korkutmak istemem benim belimde 2 tane boynumda 1 tane fıtık var belkide o yüzden çok ağrım oluyordur .
Meryem4343 Medineuyanik boynumda yok ama belimde de yeni çıktı hamile kalmadan iki ay önce hamile kalmadan önce de günlük ağrıyordu ama şimdi daha şiddetli ağrısı özellikle bunu uzanınca daha çok hissediyorum ve sonlara yaklaşınca hiç bir işimi yapamamaktan hareket edememekten korkuyorum maalesef 🥺
Medineuyanik Meryem4343 bende korkuyordum ama o kadar etkilemedi beni açıkçası sadece işlerini yavaş yavaş dinlene dinlene yaptığın zaman bir problem olmuyor ama dinlenmeden sürekli ayakta iş yaparsan çekilmez bir durum oluyor gerçekten
Meryem4343 Medineuyanik bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olurum çok kafama takılıyor ilk gebeliğimde de ilk haftalarda bel ağrım oluyordu ama o zaman fıtığım yoktu şimdi fıtığım çıktığı için düşünmeden edemiyorum
Meryem4343 Medineuyanik doğumu etkileyen bir sorun oluyor mu acaba siz normal mi sezeryan mı doğum yapıcaksınız ? Doktorunuza bel fıtığınızın olduğunu söylediniz mi ?
Medineuyanik Meryem4343 evet söyledim beyin onayı olmadan normal doğuma alamicagini söyledi doktorum 32.haftada beyin cerrahina muayene oldum bir sakınca görmedi normal doğum için 🙏🏻