Hatice333 Kızlar bu elele madre anne yanı park yatak alan var mı acaba ? İçerisine kaç cm kalınlığında yatak sünger almam gerek ?
tugcesakzci Hatice333 aldım ben kendi sitesinden. İçerisinin yatağı hediye geldi. Kendi sitesinden alın bence. Çokta güzel bugün kurduk aşırı kaliteli
Nnoktaa Hatice333 kendi sitesinden aldım içerisinde süngerimsi yatak hediye geldi. 70×110 ancak içime sinmedi. Hepsiburadadan ortopedik terletmeyen yatak aldım 15cm yüksekliği var. Çokta memnun kaldım. Tavsiye ederim.
KediAnnesi321 Hatice333 ben de dün sipariş verdim bugün hemen kargoya verdiler. Yatağıyla beraber, hediyeydi. Kendi sitesinden aldım. Ben hatta ona ek olarak yatak boyutunda bi sıvı geçirmez alez de sipariş verdim
Sadiyekrn07 Hatice333 kendi sitesinden aldım bende bebek arabası ve park yatağını müşteri hizmetleri ve ilgilenmeleri daha iyi 😌
Hatice333 tugcesakzci trendyoldan yazdım da yatağı hediye değil dediler bilmiyorum ama yine de sitesinde bedava olabilir . İçerisine 70*110 cm yatak alıcam ama kalınlığını 5 cm mi 8 cm mi alsam karar veremedim
tugcesakzci Hatice333 çok ince alma bence. Ama kendi sitesine de bak derim ben trendyola göre daha uygun olabiliyor arada fiyat farkı oluyor
Hatice333 tugcesakzci evet canım şiödi gördüm yatak hediye yazıyor acaba yatağın kalınlığı nasıl hediye gelen
Hatice333 Nnoktaa evet bende içime sinmez diye korkuyorum bende 15 cm falan düşündüm kalın olsun dedim de benim yatağım çok engin olduğu için yüksek kalır diye korkuyorum acabs yatağın boyu Ayarlanıyor mu
Rabia_dgn Hatice333 Yılbaşında aldııım. Kurdukk mükemmel kaliteli ve kalitesine göre en uygun fiyatlılardan 🤌🏻🤌🏻
Nnoktaa Hatice333 yok ayarlanmıyor. Benim yatağım da yüksek olduğu için tam denk geldi. Siz 10 cm yükseklik alabilirsiniz. Baktınız alçak kalıyor o zaman da altına o gelen hediye süngerimsi yatağı koyabilirsiniz.