nura23 Mervenin Bende ya mart 31 ya nisan 1 o yüzden aralıkta kaldım ya nisan annesi olcam ya da mart 🤗
eeylem Sofita allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ayni zamanlı birilerini görünce hoşuma gidiyor 🤗😊
1melek1annecik Şeker yüklemesi yaptırdım ☺️ abartılacak bi şey yok sadece 3 kere kan verme olayı var o da zor değil gidin gidin yaptırın yaptırmayanlar korkmayın midem bulanır falan diye ona şartlamayın kendinizi ☺️ Bnm eşim de yoktu yanımda tek başıma oldu bitti 😉
duruveeannesi 1melek1annecik tahlil sonuçlarını aldınız mı? Kaç saatte bitti tahliller? Ben ilkinde de yaptırdım ama hiç hatırlamıyorum 😂 yarın ben de gideceğim şeker yüklemesi için
Nermin27 Ben şuan 24 haftalığım Doğum normalde 15 Nisan ama erken Doğum tehlikemiz var. Ne zaman olur tahmin edemiyorum dr kesin konuşmuyor.
1melek1annecik Sonuçlarımı aldım bi miktar yüksek çıktı ama kayınpederim laborant az önce ondan bilgi aldım bi sıkıntı yok çok şükür ama dikkatli yeme içmede fayda var Bn biraz muzu fazla kaçırdım bebek kilo alsın diye ☺️tahliller 3 saatte bitio ilk açken alınıo kan sonra glikoz içip bi saat sonra ikinci kan son olarak 1 saat sonra üçüncü kan verilip bitio☺️
duruveeannesi Bugün 24+5 im. Şeker yüklenmesini yaptırdım. 2.5 saatte bitti. Değerlerim normal cıktı çok mutlu oldum 😊 ilk hamilelikte şeker çıkmıştı. Bunda da çıkar kesin düşüncesiyle gittim bu sefer çıkmadı çok rahatladım. Yoksa diyetti evde kan ölçümeydi uğraşacaktım. Meşakatli iş 😆 bebişin boy 32 cm kilo 800 gr. Şimdilik herşey yolunda çok şükür 🤗
asilsmom duruveeannesi selamlar aynıyız sizinle benimde bütün hazirliklarim tamam sayilir 👧🏽 Kızım olucak inşallah💓
meeese Kızlar ben de 22+5 günlük hamileyim.takvim 25 Nisan ı gösteriyor 💖 64 kilo hamile kaldım.şimdi 69 kiloyum.bu beş kiloyu son 1 ayda aldım.korkuyorum böyle devam edeceğim diye 🤭