Atafra Mervenin ben kızımı nisanda doğurdum.bence bir beneğin doğması için en ideal ay.40 çıkana kadar bebek kendini toparlayana kadar havalar ısınıyor miss gibi hava oluyor eve hapis olmuyorsunuz annede bebekte.şimdi ikinciye hamileyim şubatta doğum tam kışın doğacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nisan ayının tek kötü yani inatçı küçük bir keçicikle yaşamak zorunda olacaksın eğer koç burcu olursa 😬 (kızım 10 nisan ☺️)
Azrazerin Mervenin 🖐🏻23+4 an itibariyle 10 kşlo aldım bile 😣3. Gebeliğim diğer ikisindede 20 almıştım bu sefer dşkkat edecem demiştim ama olmadı yine 😣 Tahmini doğum 18 Nisan dedi doktorumuz oğlumuzu bekliyoruz🙏🏻
melisers Bendee 🙋♀️ Kac haftaliksiniz kizlarr kac kilo aldinizz ? Minik cok hareketli masallahh 2 gecedir uyutmuyor benii.
duruveeannesi Atafra aslında ben de koç burcu olmasını pek istemiyorum. 19 martta 36+5 oluyoruz. O zaman sağ-salim doğsa da balık burcu olsa diyorum 😅
Busra_bugraaa Atafra aynen katılıyorum benimde oğlum 1 nisanda doğdu çok inatçı şimdi hamileyim kızımda Nisan da doğacak inşallah 🙈 peki ben iki inatçıyla ne yapacagım 🤣
Zuleyhakaan Atafra benım ılk oğlum 11 nisan. Tamda dediğin gibi en guzel zaman. Yazı doya doya gevırıp bıde eylülde denız tatili bile yapmıştık. Sürünme dönemini kışın evde atlatıp yaza da yürümüştü zaten. Bu sebepten tam ıkı sene sonra ıkıncı cocuğu yıne nisanda istedik. Allah nasip etti çok şükür şimdiki oğlumda nisanda doğacak inşlh❤️
duruveeannesi 24+3 ama planlı sezeryan olacağı için 2 nisana gün verebilir doktorum. Tabi erken gelmezse 😅 3 kilo aldim. Alışverişler hastane çantası ne durumda sizlerin? Benim 2. Bebeğim olacak. Bütün hazırlıklarımi tamamladım. Şimdi de sıkılıyorum 🤣
Mervenin duruveeannesi bende 3 kilomaldım ilk bebeğim olucak inşallah🙏🏼 Odasını aldık halı perde kaldı tüm kıyafet işlerinide hallettim sadece bakım ürünleri şampuanı turnak makası falan kaldı 😇
Busra_bugraaa duruveeannesi baya erken hazırlamışsın canım benimde 24+1 30.haftaya kadar beklicem artık ondan sonra yıkayıp hazırlamaya başlarım diye düşünüyorum 🤗
Polo Ben 🙋🏼♀️ 12-13 kilo aldm 25+0 Doktor doğum tarihi vermedi bilmiyorum :) kendi hesabıma göre nisanın ilk haftası :) bakalm Şöyle martın 15 ne falan gelseydik az kalsaydı ne güzel olurdu 🥰
Damlayaz Polo bende 25+3 ilk doğumun sezeryan olduğu için martın 20 sinden sonra sezeryan olcak. Genelde bebişler 38-39 haftada doğuyorlar
Zuleyhakaan Azrazerin bence hamilelik yarıyor🙄 ılkınde 30a yakın aldım bunda daha 22 haftalığım 10 kilo aldım😬
eeylem Bendee 😊😊 25+1 ız bugün. Tahmini doğum 6 nisan gözüküyor tabi o gün gelirmi bilmem 😊 hazırlıklarınız ne durumda? Biz daha başlamadıķ yılbaşından sonra başlamayı düşünüyoruz 🤗🤗
melisers eeylem Bende 24+3 um hazirliklar son gaz devam 🙆♀️😊 Ocak sonu oda takimi gelecek. Cogu eksik tamamlandi pek birseyimiz kalmadi.
1melek1annecik eeylem aynıyız ☺️ bnm de tahmini 5 Nisan 😍 biz de bişey almadık memleket dönüşü moral olsun diye alışverişi bekletiyoruz ☺️
Busra_bugraaa eeylem aynen benimde 24+1 30. Haftaya gelelim ondan sonra başlarız artık yıkamaya cicilerimizi 😄