Sibel936 beyhan3678 benimki henüz belli değil ama işte her hamilelik farklı oğlumda son gününe kadar hayatıma aynı şekilde devam ettim hiç bir olumsuzluk olmadı ama bu sefer yataklardan çıkamaz oldum herşeyden tiksiniyorum sadece simit domates peynir ve ekşi ne varsa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sibel936 Minikmucizelere hemdee nasıl mağazaların oda kokularına bile hiç bir şey yapamıyorum bundan dolayı
Gizemnur17 Sibel936 O istek kesilmiyor ancak aşerma haftalarının bitmesi gerek ne kadar limon yedim tuzlayığ bir ben bir eşim bilir işten gelirken ekmek değil limon kivi mandaline alıyodu. 😅
Sibel936 Gizemnur17 sanırım yaşayan bilir ciddennn 🤣 limon kolay bulunduğu için en Pratik tercih ama keşke yeterli olsaydı off turşu aklımda
_btl5860 Gizemnur17 ben ilk hamileligimse limon yedimde simdiki hamileligimde saltalik tursusu bile yitemez.oldum 😂
Gizemnur17 _btl5860 İlk aşerdiğim ve dahada ağzıma sürmediğim bişeydi turşu bitaz yiyip kavanozu çöpe atmıştım 😅
Hilalaktscbk Sibel936 Ben ne ekşi istedim ne tatlı gece gündüz havuç yedim 31 hafta oldu halâ da gece gündüz havuç kemirmeden duramıyorum 🤭 oğlum çilli turuncu olacak galiba 😅
Merve1414 Sibel936 kısır a bol limon nar ekşisi dökerek birde içli köfteye bol limon sıkıp yedim bazen fasulye turşusu
Saudaded Okurken kendimi turşu kavanozunun yanında buldum 😂😂 hamile kalırsam diye yazdan kornişon yapmıştım iyi ki yapmışım bu arada tuzlu salatalık da çok yiyorum tatlı midemi bulandırıyor oğlumda tatlı çok yerdim sevmediğim halde inşallah kızım olur 🙈
Eda_Esen Sibel936 Bende bende ekşi ekşi çok güzel gidiyor 3 lü kutu dordurma vanilya kakao vişne 3 lü
Rozalii-67 Sibel936 benim canım ekşi ekşi erik istiyor ama bulamıyorum Trendyol markette bile yoktu bende bulana kadar limonla bastırmaya çalışıyorum 🤷
Sibel936 Rozalii-67 çok zor istediğini bulamayınca onuda geçtim isteğini bastıramayınca çok zorr cidden zor yani
ilaxidexi Rozalii-67 bulunduğunuz yerde hamile manavı vardır belki araştırın isterseniz. bir de yerini tam tutmasa da kuzu kulağı yeşilliğine tuz döküp yiyince erik tadı veriyor 😅