Edaacar-ozkan Kızlar gebeliğin 2. Döneminde doktorunuz hangi ilaçları yazdı bana sadece gyneferon Demir ilacı ile Decavit yazdı sadece bunları doğuma kadar kullanacaksın dedi 🤨😒😒
KuzeyinAnnesi10 Edaacar-ozkan gayno bana da vermişti dokundu Ferum kullandım hala kullanıyorum doğum dan sonra da. Ferum decavit ve multivitamin kullandım hamilelik boyunca 3 üne şuan da devam ediyorum.
Serendipity16 Edaacar-ozkan bende bunları kullanıyorum artı olarak omega3 ve magnezyum b12 sprey kullanıyorum
Gizemnur17 Edaacar-ozkan D vitamini Efamom balık yağı Magnezyum Bunları alıyorum sadece çok ilaç yazmadılar bana
Edaacar-ozkan KuzeyinAnnesi10 bu gynfron midemi bulandırıyor ferrum alıcam bende sizde ki han etkisi nedir
beyhan3678 KuzeyinAnnesi10 decavit nasıl içiyorsunuz bende aşırı derecede bulantı yapıyor yani midem dışarı geliyo
KuzeyinAnnesi10 Edaacar-ozkan kusma mide bulantısı yaptı bende de feruma o yüzden geçtim gayet memnunum ferumdsn evde 2 kutu gayno var hatta içemiyorum doğum sonrası da hala midemi bulandırıyor
Serendipity16 Edaacar-ozkan decavit dediğiniz d vitamini değil mi ? Tabi ki d vitamini en önemlisi damla şeklinde kullanıyorum ben
Edaacar-ozkan KuzeyinAnnesi10 kesinlikle bende de mide bulantısı var değiştircem ayrıca kabızlık yaptı
Edaacar-ozkan Edaacar-ozkan kızlar şuanda ben 16 haftalık hamileyim kan yasa idare testini gebeliğimi ilk öğrendiğimde vermiştim ve daha sonra yapılmadı sizin kan işaret testi ne kadar aralıklarlar yapılıyor
biranne_ikibebek Edaacar-ozkan Şuan bunları kullanıyorum bittikçe yazdırıyorum. Kan testinde kanım biraz düşük çıktı sabah aç karna alıyordum günde bir şimdi sabah akşam almaya başla dedi. Damlayı günde bir 10damla. İmom günde bir magnezyum da günde bir kullanıyorum