Sefcerr Yokmu bu hastaneye giden arkadaşlar ben hastane değişikliği yapmak istiyorum fakat bu hastane hakkında tavsiye bekliyorum doktor içinde
Ysn Sefcerr bahcelievleri bilmem ama sisli memoriale gitme imkanin varsa siddetle tsvsiye ederim doktorumdan da dogum katindanda herseyden cok memnun kaldik
BiBa Sefcerr Harika bir hastane eminim memnun kalırsınız. Ben oraya gidiyorum. Fakat doktor önerisi yapmak istemem biraz riskli olabilir, bana iyi gelen size gelmeyebilir. Bir randevu alıp gitmenizi tavsiye ederim.
Atafra Sefcerr benim arkadaşım orda çalışıyor asistan olarak.çok güzel bir hastahane.drlarıda çok ilgililer,çalışanlarıda.
Tubabora Sefcerr canımm bende oraya gidiyorum çok güzel bir hastane deniz yıldıran saraç çok iyi sıcak ilgili bir hekim tavsiye ederim. 🥰
Tgctgc Ben de Bahçelievler memorial a gidiyorum Aylin hanm doktorum çok memnunum tabi ki beklentiler kişiye göre değişebilir
Tubabora Nurcankarakaya eğer gidebilirsen deniz hanıma gittiğinde ne kadar ilgili ve sıcak kanlı olduğunu göreceksin hastalarıyla bire bir ilgileniyor
Zumrutbaran Sefcerr özel sağlığınız var mı çok pahalı diye biliyorum ama hangi sigortayla gidiyorsunuz
blackeagle Sefcerr ben medical park floryaya gidiyorum canım bahçelievlerde bir zamanlar tülin kocatepe kaan kocatepe isimli doktorlar vardı hala var mı bilmiyorum annemin doktorlarıydı cok memnundu annem
blackeagle [silindi] nurgül ulusoya gidiyorum cok güler yüzlü ve tatli dilli benim sağlık sigortam var ailemize sağlık isimli 600tl verdim bir kere doğuma kadar ücret vermiyorum sadece testler icin ekstra para ödüyorum 2li 3lü vs.
blackeagle [silindi] hamile kaldigimda yaptirdik ama esim medical parklarin sahiplerinin yaninda calistigi icin bu sigortamiz var herkese olmuyor bildigim kadari ile
Ysn Sefcerr ahmet göçmen cnm gozun kapali guvenebilirsin cok riskli bır gebeydim hic umudum yoktu ama once Allahin izni sonra Ahmet hoca vesilesi ile dogru tedavi dogru takip ile bende anne oldum 👶
BiBa Sefcerr çok memnunum 34. haftamdayım. Deniz Yıldıran Sarıcı. Tam bir abla gibidir. Tabi gittiğinizde size uygunluğu önemli olan🤗
Sefcerr Deniz hanımla aylin hanım arasında kaldım bnm beklentim ilk gebelik olduğu için sıcakkanlı ilgili bir doktor☺️