Zarina11keskin Kızlar sizde doğuma girerken telefon yasak mıydı ? Yada falan hiç görüştürdülermi ? Yoksa sadece devlet hastanesinde mı böyle ?
269522 Zarina11keskin ben özelde yaptım yasak değildi devlet de öyle olabilir bir bilgim yok canım belki ebeden rica edersen çeker fotoğraf en azından kendi telefonundan çeksin sana atsın diye rica edebilirsin ☺️
tugcesakzci Zarina11keskin hastaneye göre değişir de özellerini çoğunda böyle bir şey yok, bizim doğum cumartesi günü çoğu şey serbest ziyaret vs sabah 9 akşam 9 mesela. Devlet hastanesi farklı prosedürde orada yasak çok
mommys1 Zarina11keskin ben özelde doğum yaptım kendi doktorum ameliyatta hemsirelere ver fotoğraf çeksinler dedi verdim çektiler ilk doğduğu anı saatini falan çekmisler
Meyranas Zarina11keskin doğumhanede telefonum elimdeydi ameliyathaneye giderken aldılar devlette doğum yaptım
Zarina11keskin 269522 canım benim tansiyonum çıktı dıye devlete aldılar 2 gün yattım ne görüştürüyorlar ne telefon verdiler 🤷🏻♀️öyle olunca daha çok stres oldum ilk doğumum du , bu sefer özelde istiyorum Allah nasip ederse