Emineevgin Kızlar çok uzatmadan bende bir doğum hikayesi paylaşmak istedim. 38+5 haftada doğum yaptım sabah 10 saatlerinde suyum geldi nişan sancı vs hiçbisey yoktu ama hastaneye gidene kadar suyum neredeyse bitmişti saat 11 de hastanedeydim nst ye bağlandım devlet Hastanesi'nde bilirsiniz ilgisizliği 2 saat boyunca bı odada tek başıma bekledim oğlum karnımda hareket edemiyordu artık doktor gelene kadar 4 kişi alttan muayene Edip açılmaya baktılar elleriyle doktor geldi bide o baktı 1 cm açılma vardı sadece suni sancı verip 14 15 saat bekletecegini söyledi eşim yanıma geldi özel hastane için çıkış yaptık özel hastaneye gittim 1 saat içinde doğuma aldılar bebeğim suyu bittiği için strese girmiş iyiki özele gitmişim ve oğluma bişey olmamış epidural anestezi ile doğum yaptım çok rahatti benden bu kadar 🤭😍
Kosarer Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sen kurtardın darısı bizlere. Bazen devlet hastanelerinden korkuyorum ilgisizlikten dolayı...özel bana daha yakın geliyor o an ki maddi imkanlarıma bakacağım olursa özelde yapacağim bende inşallah 🤲🤲