Rabia_onur6161 Merhaba güzel anneler, bebek bezi stok nasıl yaptınız 1 numara 2 numara 3 numara kaçar tane aldınız ?
Minikmucizelere Rabia_onur6161 stok yapmadim cunku bebegimin cildine iyi gelmeyebilir once denemek istiyorum
Adenala Rabia_onur6161 Stok yapmayı düşünmüyorum çünkü bebeğe pişik yapıp yapmayacağını deneye yanıla öğreneceğim
Busraakay_26 Rabia_onur6161 stok yapmadım 1 numaradan sonra pişik yapmazsa eğer ve bebeğin kilosu normal düzeyde giderse en çok 3 numara kullanıyor ortalama 400 adet kullanmışımdır 1 numara da 150 adet gider günde 6-7 defa değiştiriyorsun yeni doğan da sonraki aylar ortalama 5 adet oluyor öyle hesaplaya bilirsin
Baharoloji Rabia_onur6161 ilk bebeğimde sleepy kullandığım için hemen stok yaptım 1-2-3 numara kadar 150-300 arası değişiyor her biri sonuç kızımda pişik yaptı ne zaman taksam başka bez aldım sleepy elimde kaldı satmaya uğraştım şuan 2 numara kaldı sadece :) yapmayın en fazla 1-2 paket alın her bebek farklı oğlumda primadan sleepy e dönmüştük kızımda sleepy den primaya :)
Gamzeramo Rabia_onur6161 e bebekten sleepy aldım 1 no bebegim kuvezde oldugu icin 3 günde bir bez götürüyorum bugün yine e bebekten 4 paket daha aldım herhangi gibi bi pisik alerji yapmadı