Hbsanneoluyo Bebişim 1650gr olmuş 2 hafta önce 1130gramdı biraz fazla almış kızlar bebeğin kilo almasına rağmende ben kilo almamışım sizinkiler bu haftada kaç kiloydu
Kumral60 Hbsanneoluyo benimde 29 da 1700 gramdi onden gidiyor dedi cnm snirim sabah kahvaltilarinda peotein agirlikli beslendigimden kendimde 7 kilo aldim bundan sonra sanirim hzla artacak kilo.. tek sorun gece 4 kez wc ye kalkmam uyku duzenim kalmadi.
eMineHrn3807 Hbsanneoluyo canım 28 haftadayım 1700 gram olsuk doktormz çok önde dedi 2 hafta 850 gram almış 30 haftaya göre senin ki biraz az deglmi
Deryadenizka Hbsanneoluyo 🙋♀️ 30+1 olduk bugün cnm. en son kontrole gittiğimde 11 aralıktı 1600 gr dedi bebege ama kagıda 1400 yazmış bakalım 26 sında tekrar kontrol var kaç olmuş bakalım kızım
Hbsanneoluyo Kızlar bu arada doktora bebeğin boyunu sormana rağmen söylemedi onu takip etmiyoruz gelişimi gayet iyi dedi
Ahsenveannesi Hbsanneoluyo gelisimde boy degil kilo onemli cunku boy icin fl uzunlugunu 7 ile carpiyorlar tahmini deger cikiyor ama soylemesi lazimdi
Hbsanneoluyo Kumral60 2 haftada 500gram aldığı için doktor biraz fazla almış dedi evet bende kahvaltıda baya bi protein açısından zengin yiyorum bide bu hafta muzu fazla yedim ondanda olabilir🙄 Gece wc sorunu bendede var cnm malesef😕
Smye Kumral60 ay masallah bana 1570 grama 2 hafta önde dedi üç dört gün önce 😂 iri bi bebek demişti sizinde çok iyiymiş😍
Nasyaaa Kumral60 aynıyız 😊 doktorum çok kızdı bana 3 hafta önde gidiyor normal doğum olmaz ve erken doğum olur diyet yap dedi nasıl yapcaz yaaa 😂😂
Hbsanneoluyo eMineHrn3807 cnm doktorun bana dediği ne kadar kilo olduğu değil 2 haftaya göre fazla alması dedi yani 2 hafta önce 1130gram değilde 1250 fln olsaydı şimdi 1650 olması normal oluyomuş
Hbsanneoluyo Smye seninde mi 30 haftalık cnm 😊 Ay korkuyom valla iki hafta 500 olsa 10 haftada 2buçuk olur 4 kilo doğar heralde nasıl çıkacak bu çocuk🙈😭😂
Deryadenizka Hbsanneoluyo ahahah 😂 bende onu düşünüyorum bide kendim zayıfım yaşımda küçük aklım almıyor 8 haftada 2 kilo daha alsa 4 kilo nasıl çıkcek benden diyordum bende.. Yalnız degilmişim
Smye Hbsanneoluyo evet 30 a gircez ama benim bu sefer gittiğimde açılmam varmıs erken Doğum riski korkma dedi ama işte ondan önden gitsin 😍 oceon mumy kullanıyorum onla ilgisi var mı ki
Smye Hbsanneoluyo bende 4000 kilo doğmusum minyonum kardeşim 4500 kilo ama şimdide 190 sanırım bize benzicek kolay büyütürüz de normal Doğum yapamayız canım
Asiiye 12 günümüz kaldı 30 hafta olmaya cok sükür riskli gebelikte buraya kadar gelmek allahın izniyle insallah kucagimiza almak nasip olur
Hbsanneoluyo Smye doktorun tavsiyesi i bence fazlada risk yoksa devam etme derim çünkü 40a kadarda bekleyebilir
Smye Hbsanneoluyo kullan dedi canım ana bitmek üzere ben alış almamakta kararsızım valla bende normal çok istiyorum benim ki dönmüş ondan agrım olmuş 😍