gamzenuraa Merhabalar, 34+6 hafta ikiz gebeyim. Çoğul gebelik yasayanlar acaba kaçıncı haftada dogurdunuz? Hafif sancılar hissediyorum normal mi? Doktor 37- 38 haftaya kadar bekleyelim diyor fakat çok agirlastim o zamana kadar bekleyebilecegimi sanmıyorum.
Taze gamzenuraa o hafif sancıları basite almayın bnde hafif sancımlarim vardı ne olur ne olmaz diye acile gitmiştim direk bnm yarısını yaptılar meğerse acilm varmış 4 gün yatış yapıldı o sırada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı 34 haftamda da normal kontrole gitmiştim nst baglandim çok sancım çıktı ve 4 cm acilmm vardı plansız sezeryan oldum
Pervin7 gamzenuraa Bende 34+2🫠 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Benim doktorumda 37-38leri görebiliriz seninle diyor. Bende de bu haftada karın ağrısı başladı biraz, sancı yok sadece karnımda ağrı hissediyorum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😍🦋
Bebegim3444 gamzenuraa altı gun once 33. Haftamda acil doğuma alındım. Sancılarım az az vardı ama dayanıyordum gidebildiğim yere kadar gidicem dedim ama bir bebeğim kanala girmişti artık rahim uzunluğum falan kısaldığı icin yaptım. O sancılarımın diger sebebi de rahim kısalmamış. Onun icin ufak sancınızı dahi göz ardi etmeyin. İkiz gebelik daha sıkıntılı biliyorsunuz. İyiki doktorum iki ve üç gunde bir beni nst sokup muayne etti.
gamzenuraa Taze sancı mi ağrı mi ayırt da edemiyorum ilk hamileligim oldugundan galiba. Sanki adet ağrısı gibi ara ara geliyor, endişelendiriyor beni de
gamzenuraa Pervin7 Pervin7 inşallah sağlıkla gelsinler ❤️🙏 biraz daha haftamız ilerlerse cok iyi olacak.peki gece uykularınız sizin de çok verimsizlesti mi? Ne tarafa yatsam orada toplanıyorlar, resmen o sıkışma hissiyle uyanıyorum
Pervin7 gamzenuraa aynı şekilde bende ne tarafıma yatsam o taraftaki bebeğim sıkışıyor hissine kapılıyorum çünkü toplanıyor o tarafta. Doktoruma sordum onlar sıkışmaz ya da ezilmez öyle bir şey mümkün değil dedi, psikolojik olarak insan ister istemez geriliyor ama sürekli dönüyorum. Her iki saatte uyanıyorum. Uyku diye bir şey pek mümkün olmuyor artık🙈🥹
gamzenuraa Bebegim3444 haklısınız ben de yakın zamanda kontrole gidecegim. Sağlıkla kucağınıza aldiginiza çok sevindim🙏
gamzenuraa Taze maşallah🙏 benim doktorumda 2 kg görürlerse çok iyi demisti. Sağlıkla kucağınıza aldiginiza sevindim. Darısı basimiza
Gamzegll gamzenuraa Tam 35+0 ile doğum yaptım ama bildiğin doğum sancım başlamıştı normalde bende 37. Haftada doğum yapacaktım erken geldiler 2500-2900 doğdular ve kuveze girmediler
gamzenuraa Gamzegll kiloları çok iyiymiş maşallah. Kilosu iyi olduğu için mi küveze girmediler, haftası ileri olduğu için mi acaba?
Taze Boncukkse 30. Haftamdaydim daha çok erkendi 4 gün hastanede yattım 2 hafta sonra tekrar aynı şeyler oldu bu sefer acilmm 4 cm di ve çok sancım vardı direk doğum alindim
Taze gamzenuraa amin inşallah ama size şunu soyluyum ben 32 haftamda kontrole gitmiştim bebeklerim 1300 gram falandı o iki haftada kilo aldirmaya başladım erken doğum riskim vardı diye .. sürekli kaşar yedim muz ceviz kabak çekirdeği nesguik yedim 2 haftada bebekler 800 gram aldı
Gamzegll gamzenuraa her ikisi de ama en önemlis ciğerleri gelişmiş yani solunum sıkıntımız yoktu ve emme refleksimiz iyiydi