Cikcik00 Egzama mı bilmiyorum çenem ve burnumun iki tarafı yanları yanaklarıma doğru kırmızı ve pul pul dökülüyor sürekli hametan sürüyorum gün içinde sürekli gene kuruyor başka şeylerde yakıyor cildiyeden sıra yok böyle bişey yaşayan oldu mu hamilelikten mı olur
Meriioo Cikcik00 aynısıııııı o kızarıklık kararmaya dönüyor sonra 🥲 yani bendeki döndü. Neler sürdüm geçmedi
Mucizemses Cikcik00 ay aynısı ben de de var sürekli nemlendiriyorum ama oluyor tam burnum ve dudaklarımın 2 tarafı pul pul dökülüyor ve kuruluktan acıyor
Jalovemes Cikcik00 bende de var hamilelikte başladı çenem pul pul dökülüyor kırmızı leke oldu ve çok kaşınıyo
Irade_2021 Cikcik00 Merhaba kizlar.Benim vicudumda var karin bolgemde ne yapsam gecmiyor.Surekli nemlendiryorum.doktorum gul hastaligi soyledi
Cikcik00 Meriioo ayy şuan durum ne korktum valla takıntılıyım bende cildime napcamı şaşırdım artık hamileler için leke kremleri var kararmayı geçirir belki onlar Bi bak istersen
Elifssudee Benimde çenem kırmızı pul pul dökülüyo beni gören senin yüzüne nolmuş diyodu doktora sordum hamilelik alerjisi dedi doğurana kadar geçmez dedi ama nemlendiriyorum sürekli şuan yine biraz iyi 7 ayıma kadar vardı 7 den sonra hafifledi
Jentrl Bende de aynı dediğin gibi çenemde ve burun kenarlarımda kabuk kabuk oluyor kuruyor deri döküyor bazen kıpkırmızı oluyor çenem falan bende hametan kullanıyorum iyi geliyor ancak kökten çözmedi sadece rahatlattı nasıl geçecek bilmiyorum😓😓
Cikcik00 Jentrl herkeste varmış ya şaşırdım bende maske takıyorum ondan mı oldu diyodum doktora gittiğimde Bi sorucam artık sinir oldum makyaj yapamıyorum
Cikcik00 Mucizemses doktor bişey dedi mi bende bıktım artık makyaj yapsam gene kuruyacak öyle dışarı çıksam kıpkırmızı dışarı çıkasım gelmiyor
Meriioo Cikcik00 34 haftalık gebeyim şu an, kararma şeklinde üzeri pullu. Kremler vs işe yaramadı düzelmedi; leke kremi de doğum öncesi kullanmak istemedim 🥲 mecbur çekiyorum. Herkes doğumdan sonra geçer diyor gerçi
Mucizemses Cikcik00 doktora dün sordum normal olduğunu hamilelikten dolayı ciltteki kuruluktan olduğunu söyledi doğumdan sonra yasa ileriki süreçte geçermiş
Lutulut Zaten cildinizde var olan bu hastalık hamileliğin getirdiği stres ve hormonal değişimlerle aktifleşir. Cildiyeye görünürseniz cildinizi rahatlatmak için birkaç uygulama önerip, uygun losyon veya krem yazacaktır.
Cikcik00 Lutulut sıra bulabilsem gidecektim zaten gidemeyince başka hamile olanlarda da var mı diye merak ettiğim için soru açtım