Buseirgit Nur_11 2 kızım var 3. Ye hamileyim 11+5 ☺️ Cumartesi kontrole gidicem bakalım belki cinsiyetini de söyler
Merymee 2 oğlum var 3.ye hamileyim inşallah benimde tatlı sağlıklı bir kızım olur. 11+3 bulantılarla devam
Sevvaldal Nur_11 tek çocucklu iken bir anda 3. çocuğuma hamile oldum🙈🤣 ikizler geliyor🙈 1 oğlum vardı, şimdi 2 kız bekliyoruz. 3 çocuk fikrinden de, ikiz olmasından da çok korkuyorum🙈
Nur_11 Sevvaldal hahshaha canım bendede afedersin 3.yü yapcak toto yoktu hem yetişememe korkusu hemde doğum korkusu ama bir baktım olmuş 😂🫣
Malvi Bir oğlan 7 yasinde birde bir kızım geçen sene doğurdu ,üstünde yine hamile kaldım bu sene bir kızım daha olacak 😄
Mer3459 Nur_11 15+4 haftalık bebiş süpriz oldu bizede 🥰oğlum 17 kızım 13 yaşında bekliyoruz bakalım cuma gideceğiz doktora 🥰😘
Merymee Nur_11 kaç haftalık ultrason bakıyorsunuz? Nub ise daha öyle net bir resim almadım yarın ikili teste gireceğim
Msydn6 Nur_11 maşallah Allah gönlünüze göre versin 🥹 benimde 2 oğlum var bu 3. Gebeliğim 13+4 üm henüz cinsiyet öğrenmedik biz gönlümüzden kız geçiyor tabi ama hayırlısı bakalım biraz halsiz yorucu geçiyor bel ağrılarım mide bulantılarım var inşallah bunlarda bi geçeydi 🌸