kubra321_45 doğum ne zaman sizin
Sütünüz ne zaman geldi
Nnagish Şuan 36+4 üz 39. Haftada olacaz inşallah bi 20 günümüz kaldı
kubra321_45 benim hemen geldi
Benim 5. günü geldi .
kubra321_45 bende sezeryan oldum benimde en büyük endişem sütün gelmemesiydi. İlk gün gelmedi Gibi bir şey bebeğinde kan şekeri çok düşük olunca ilk gün hastanede mama takviyesi verdiler ama göğüse koyup şırıngayla damla damla verdik emme güdüsüyle yavaş yavaş bende alıştım ikinci gün sütüm yine gelmiyordu bebekte çok ağlıyordu sütün yetmiyor diye baya endişe duydum sağma işlemi yaptım sütün geldiğini görünce içim rahatladı çok şükür öyle de devam etti. Solgar diye bir vitamin takviyesi var onu önerdi. Süt yapıcı şeyler çokça tüketiyorum. Endişe duymayın inşallah sizinde sütünüz gelir.
Yazmelegi_ darısı bana
Gulsumulass hımm anladım bakalım çok çekiniyorum inşallah olur ya meme reddi olmaz
- Düzenlendi
kubra321_45 İlk bikac gün kolostrum geliyor. Bol bol emzirmen lazım. Stres olmaman gerekiyor. Akışına bırak. Bebeğini bol bol emzir ve ten temasında bulun. Sen emzirdikce kanalların acilicak sütün gelicek üzülme 🌷 Biz doğuştan emzirmeye kuruluyuz bunu unutma. Tahin helvası ve yulaflı bisküvi bulundur hastane çantanda. Yiyebilirsin yemek dediklerinde ye bu dediklerimi de. Bol su iç
poyrazin_annesi28 çok teşekkür alacam bunları mutlaka bi iki gün önceden de yemeye başlarım belki etki eder 😅
kubra321_45 inşallah
kubra321_45 odaya çıkınca emzirme dersi için geldiler bebeği koyunca hemen emmeye başladı sütüm geldi
Acaba önceden sağım yapsak sorun olurmu kaldı 12 günüm mesela bir iki gün kalsa sütü sağsak gelse
Linatkgl ben bunu ebeye sordum önceden süt çayları falan başlasam sagsam diye de kabul etmedi. Erken doğum riskim var. Bende korkuyorum gelmez etmez diye de istemiyorlar erken sagilmasini. Her çocuk nasibiyle geliyor gelir inşallah. O gün gelince öğrenmiş olcam bende.
Linatkgl benimde aklımda geçmiyor değil ama doğru olur mu acaba. Tecrübesi olan yazsa bizde bilgilensek
TugbaOmerCucuk kaçıncı ayındasın sen banada erken doğum olur dediler ama çok şükür 9 aylık oldum sadece zorunlu sezaryan olucam
kubra321_45 inşallah
kubra321_45 benimde sezeryan hemen gelmedi ama bilseydim önceden takviyelere başlardım, sizde yavaştan içebilirsiniz çay, malt içeceği bunları bulundurun yanınızda🥰
Linatkgl 32+2 deyim. Su yetmeyeceği icin benim beklemezmis. 70 ml suyu var.
kubra321_45 mutlaka eşektirkli pompa ödünç al birinden yani bulunsun benim 37. Haftada doğum yapmadan sütğm gelmişti normal doğum gerçekleşemedi sezeryan sonrası pompayla geldi ama ilk hafta çok zorluk çektim
kubra321_45 Canım hiç öyle düşünme gelecektir inşallah. Sana bir çay tarifi vereyim süt arttırıcı 1 çay kaşığı Çemen otu tohumu 1 tatlı kaşığı rezene 1 tutam ıhlamur 1 litre kaynamış suya bunları koy ve demlenmesini bekle 15 dk gün içinde tüket her gün yenisi yapılacak ben faydasını gördüm. Bol süt olsun bebişine