KuzeyinAnnesi10 yarensimom09 bende dağ yolunda sayılırım özlem marketin aşağıda oturuyorum. Çam ve sakura da doğum yaptım canım
yarensimom09 KuzeyinAnnesi10 ya çoğu tanıdığım orda yaptı kimse memnun değil hepsi stajer adam akıllı ilgilemiyolar bile dedi birazda ters dusuyo bilmiyorum
Metar KuzeyinAnnesi10 normal mi yaptınız acaba? Ya ben oradaki ebelerin doktorların tavırlarından çok korkuyorum 😔
eecceeemmmm Bende fevziçakmak da oturuyorum, ilk kontrolüme cuma gidicem medipole ama nerede devam ederim bilmiyorum henüz çok yeni benim :)
KuzeyinAnnesi10 yarensimom09 valla ben hoc kötü bisey yaşamadım çok memnunum yine doğum yapsam oraya giderim kendim özel hastane çalışanıyım maddi durumum da iyi ama tercihim devlet hastanesi iyi ki de öyle olmuş
KuzeyinAnnesi10 Metar normal için 12 saat sancı çektim ama olmadı sıkıntı çıktı sezeryan oldum ebeler doktorlar hemşireler hepsi çok ilgili ve iyiydi asla tersleme yada kötü bi şeylerini görmedim tam tersi çok iyilerdi duş aldım plates yaptım çok rahattım yanımda refakatçim da var
Metar KuzeyinAnnesi10 ya çok sevindim teşekkür ediyorum size hayırlı olsun bu arada bebeğiniz sağlıkla büyütün🙏
miranatlas Haticemk merhaba esenler avicenna doktorunuzun muayene ücreti ve doğum ücreti nedir acaba ve doktor doğım esnasında mesai saatinde olmazsa ekstr ücret talep ediyor mu
Haticemk miranatlas Merhaba suan muayene ücreti 950 tl dogum fıyatını suan bılmıyorm ıkı hafta sonra ogrenecegım ama avıcennanın dogumu en son 18 bındı
Haticemk Defnedeniz62 merhaba siz dogum ucretını bılıyo musunuz güncel olarak Belgin hocanın en son gıttıgımde ben hastane ıle goruscegım demısdı bana 🌺