Donthappymom Şimdi yaptım bana gölge var gibi geliyor flaşla bakınca neden böyle oluyor yaaa görebiliyor musunuz bir umut
Ayse_gul46 Donthappymom 5 gün geçtiyse kan testi vermeni tavsiye ediyorum yanılma payı yok en azından 🌸
Yunel Donthappymom sanki kenara yakın var gibi geliyor ama çok yakın değil mi inşallah vardır canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah
Donthappymom Ayse_gul46 bende öyle düşünüyorum artık yoruldum yoksa adetim gelsin diyorum o da gelmiyor adet sancısı da çekmiyorum sen hiç göremedin mi yok mu gölge 🥺
Ayse_gul46 Donthappymom ben sol tarafta biraz gördüm gibi ama sen yinede kan ver 🙏 hayırlısı hakkında
Donthappymom glsnsglm inşallah bana umut oldu deli mi oluyorum dedim artık 😥 kan vercem inşallah yarın verebilirim
Brnzynep Bana da gölge var gibi hamilesin bence yani öyle hissettim kan testi ver varsa da çok geç döllenmiş inşallah hayırlı haberini alırız
Brnzynep Donthappymom yumurtlama döneminden sonra ki günlerde olan geç döllenme yani adetine yakın yumurtaların catlamış olabilir Buda adet tarihinden 3 yada 5 günden sonra fark edilir hamile olduğun
Ayse_gul46 Donthappymom yani geç döllenme de olabilir o yüzden silik çıkmış olabilir bide arkadaşım gebeyken 4 kez yapmış negatif sonuç çıkmış onu da duyunca daha çok soğudum oyuzden kan testi vermeniz daha iyi olur belirsizlik daha kötü çünkü
Donthappymom Brnzynep yok o imkansız ki döngünün 14,15,16,17 ilişki oldu sonra birde adete iki gün mü bir gün mü o zaman tutması da imkansız zaten
Donthappymom Ayse_gul46 yaaa ben ilk defa kullandım bu testi bunu demeniz içimi rahatlattı çünkü olsa net çıkardı diyordum sonuçta erken gebelik testi birde