Bhrsu Kızlar nasipse yarın ikili tarama testi yapılcak ense kalınlığına falan bakılacak nasıl oluyor anlatabilirmisiniz merak ettim baya heyacandan doktorada soramadık 🙈
Aysebkr1258 Bhrsu canım aynı normal muayeneni oluyorsun bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar ultrasonla daha sonra bir tüp kan veriyorsun hepsi bu 😊
Atlarlayasayan Bhrsu sadece kan veriyorsun.ense kalınlığına doktor normal ultrason muayenesinde bakıyor ben de dğn yaptırdım😊
Teonam Bhrsu bende dün yaptırdım doktor önce muayene için odaya girdiğimde ultrason da baktı bebeğin ense kalınlığını vs ölçtü sonda kan vermeye gittim 50 tl ödedim özel de gidiyorum bende 10 gün sonra çıkar sonuç dediler ☺️
Bhrsu Aysebkr1258 öylemi teşekkür ederim canım 😊 ultrosan ile bakması ne kadar sürüyor normaline göre
Hilalst Benim ikili testim yaklaşık 40 dk sürdü sadece ensesine değil bütün organlarına ve damarlarına bakıldı doktor her organına bakıp iyi vs anlatıyor, olması gerekeni söylüyor, bebek dışında rahim içinede bakıldı bebekle olan bağlara damar kan akışına , ama tabi benim doktorum kendi yapmadığı için peritinaloga gönderdi beni birde kan alındı o kadar
Selina Hilalst benimde sali gunu ikili tarama testim dr benide baska yere yonlendirdi merak icindeyim neler diycek die bide kan vermekten okdr korkuyorum ki ins canimi yakmazlar 😂
Hilalst Ayrıca cinsiyet tahminindede bulunuyor bana %70 gibi bi ihtimal söyledi 400 tl verdim ama hiç pişman değilim 😄
Bhrsu Teonam bende canım bakalım hayrlısı insallah kanı koldan alıyorlar değil mi rahim içine falan bakıldımı senin
Hilalst Ultrasonda bakıldı yani bebeğin olduğu yere değilde daha böyle kasıklara doğru bakıyo , ben cok ağrım olduğunu söylemiştim oda baktı ve bi sıkıntı gözükmüyo dedi , ama şöyle bişe sizin kendi doktorunuz yapıyosa kesinlikle başka biyere gitmeye gerek yok bebek cok küçük olduğu için 20. Haftalarda ayrıntılı baktırmak daha mantıklı
Selina Hilalst 400 tl dediler sknti yok guzel baksinlarda acimam verdigim paraya kan vermeye gek8nce koldan alicaklar tabi bnim damarlar ince zor bulunuyo 4 5 kez delinip o yuzden ;(
Hilalst Selina bende o fiyata yaptırdım , benimde damarlarım ince allahtan ordaki prof doktor aldı kanımı ilk seferde bulabıldı damarımı hiç korkma doktordan rica edersin o alır kanını acıtmadan
Selina Hilalst hamile kaldigimdan beri tek korkum o ins iyi insalar cikarsin rabbim hepimizin karsisina cinsiyeti tahmin edermi sence
Hilalst Selina benimkini etmişti %70 diye ihtimal verdi ama kesin değil değişebilir dedi herseye baktıktan sonra renkli ultrasonda gördü cinsiyeti öyle söyledi
Selina Hilalst hayirlisi olsun sabirsizlaniyorum artik ama bi hafta olmazsa 2 3 hafta sonra ogrenicem zaten
Hilalst Selina aynen öyle benim için hiç bi önemi yok zaten kalbinin sesini duysam yeter , inşallah güzel çıkar sonucların 🙏🏻