Bsss Kızlarrrr ne durumdasınız belirtileriniz varmı günleri değerlendirdiniz mi testleri kaçıncı gün yaptınız ben bugün yaptırdım iğnemi süreci merak ediyorum 😇😇
ssahin22 Bsss Ben cumartesi sabah oldum çatlatma iğnesini o günü, 36. saati ve bu akşamı değerlendirdim
Emine010922 Bsss iğneyle beraber 11 .gün hiç test yapmadım belirti sıfır ikinci Catlatma ignesi yaptim
Gzmtncy Kızlar perşembe günü iğneyi yapıldım bu gün gittim çatlamış yumurta sonuç oranları %kaç olumlu
Bsss Gzmtncy bunun cevabını bende merak ediyorum acaba yumurta 36 saatten önce çatlıyormu her günü değerlendirmek mi gerekiyor
ssahin22 Bsss Size kalmış 3 gün üst üstede değerlendirilebilir ara vererek de ben çatlama zamanını kaçırmak istemedim çatlayan yumurta 24 saat canlı kaldığı için
Bsss ssahin22 aaa tamam canım çok teşekkür ederim sizin kaç yumurtanız büyümüştü ? Benim 1 yumurtam büyümüş 20 mm diğeri 13 mm de kalmış tek yumurta yeterli oluyormu döllenme için
ssahin22 Bsss Benim 3 yumurtam büyümüş canım asıl büyük olan solda dedi doktor iğneden sonraki 36. saatte de zaten sol kasığım ağrıdı sanırım çatlama olduğu için
Bsss ssahin22 aaa buda bir belirti sanırım bende sağ yumurtam büyümüş takip edeyim bakalım hissedecekmiyim çatlama sürecini
Adem-inci Bende cuma sabah iğnemi vuruldum kontrolde doktor sağ tarafımda 2 yumurtam olduğunu ikisininde 25mm olduğunu söyledi beklemek çok zor🫠
Bsss Adem-inci ayyyyy ne güzel yaaa inşallah sağlıklı bir döllenme geçirirsiniz şurda hepimiz pozitif kan sonuçlarını paylaşırız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍
Sevde345 Femara+catlatma ignesi kullandim 3 gün kaldi adetime igneden sonra bitmeyen bel agrim var halen daha belim agriyo iki gundur test yapiyorum silik cikiyo ama dun kan verdim 2.82 cikti degerim yarin tekrar yapacagim test
ssahin22 Bsss cok hafif de olsa hissedersin bence canım kendini öyle kodlama ama hissetmeyedebilirsin
Bsss Emine010922 bazen belirti olmuyorda diliyorlar benim kuzenim 2 ay gebe olduğunu anlamamıştı reglisi devam etti hep kesik kesik kist var sanmıştı Allahtan ümit kesilmez canım