Ftmnuurr Nolur başına böyle bişey gelenler yazsın nasıl düzeldi napabilirim. Sezeryan oldugum için sütüm gelmedi henüz 2 günlük bebegim. Ama memeyi reddiyor emmek istemiyor. Enjektorde mamayla besliyoruz şimdilik kafayı yicem nasıl duzelticem bu durumu
umena Ftmnuurr ilk sırıngayla sütünüzden ya da mamadan bir iki yudum verin hemen ardından memeyi teklif edin emmezse silikon uçla dediğin taktiği yapın emecektir
Seyma_Cavusoglu Ftmnuurr emmeyi reddetse bile pes etmeyin deneyin. Ayakta gezerem, yatarak, kucakta farklı pozisyonlarda emdirmeyi deneyin ve ten tene temas halinde olun düzelicektir ve stres yapmayın bebeğiniz hisseder.
Efulim- Canım temas derneği var ücretsiz emzirme danışmanları var ordan randevu oluştur hemen onlar sana daha iyi yardımcı olurlar ve yönlendirirler
Ozz123 Merhaba benim de gelmedi sütüm 1 hafta mama ile besledik.Ben de sezeryan doğum yaptım. Meme reddi yaşadık daha sonra. Sütüm geldikçe emzirmeye zorladım. Şu an emiyor çok şükür. Siz de daha çok yenisiniz .Sabredin.