Atafra Aymesev bence değil kişiden kişiye değişiyor olabilir ama ben kızımda 18 haftada hissetmeye başlamıştım ilk hamileliğimdi.şuan 2. Hamileliğim ve 16. Haftaya girdiğimde hissetiyordum hareketlerini.
Aymesev Atafra dimi tabi buda olabilir ama 20 haftadan once hissetmek olmuyo diye biliyodum ben o yuzden dedin simdi sen tecrubelisin daha iyi bilirsin 🥰
Atafra Aymesev yani dediğim gibi ben erken hissettim ama kalp atışı değildir.ultrasonda bakarken bile dr kalp atışını bulmak için bayağı arıyor o haftalarda.elle hissedilcek bişey olduğunu zannetmiyorum☺️
Mmerwe Aymesev kendi nabzımız damarlarımız atıyor henuz bebeği hissedemeyecegimi söyledi bana da doktorum 1,5 ay a ancak hissedebilirsin dedi bende 14. Haftamdayim parmaklarımızda oyle bastırınca herhangi bi yerimize o zamanda ayni şeyi hissedebilirsiniz
Aymesev Mmerwe iste o zaman hissedemiyorum her zaman olmuyor yani bu bnde biliyorum en az 20 hafta olmadan hissedilmedigini ama bu cok tuhaf geldi bana her yerime dokundugumda ayni seyi hissetseydim dedigin evet dogru olurdu buna bi aciklama bulamadim bn 🤣
Ahsenveannesi Aymesev kizlar ne kalp atmasi ya😂 kasiklarimizda arter damarlarimiz var hissettiginiz kendi nabziniz bir elinizi kalbinize yada bileginizdeki damara koyup bir elinizi kasiga koyun ayni oldugunu goreceksiniz
Happymammy Aymesev yok şaka yapıyorum zaten gaz öyle ses çıkarmaz. 36. Haftadayım ama bende ve hiç elimle kalp atışını duymadım bebeğimin.
Dnzcngz Aymesev karnınızdan geçen arterlerinizdeki kan akışını hissediyorsunuz. Aynısı bana oluyor. 24+3 haftalık hamileyim. Bebeğimin hafif hafif hareketlerini hissediyorum ama kalp atışı mümkün değil. Vücudunuzun her yerinden o atışı hissedememenizin nedeni de her yerde damara denk gelmemeniz.
Aymesev Happymammy zaman hic gecmeydcek gibi valla diyet yapmayi cok ozledim dogurayim yemek yemicem 🤣🤣🤣 masallah ne guzel gelmissin o haftalara Rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Pelinizm Aymesev Bende hissediyorum o atışı ama bebeğin kalp atışı olması mümkün değil bence o kendi kalp atışımız😂😂😂
Pelinizm Aymesev Sonuçta nefes alıyoruz 😂😂😂😂 ay yaaa🙈🙈🙈 tam olarak güçlü tekmeleri hissetsek de rahatlasak bi 😂😂😂
Aymesev Pelinizm dimi daha cok var ona olsun her seyin bi zamani var gun gelir bu gunlerimizi arariz valla 🤣
Miss İlk hareketleri pıt pıt şeklinde hissedersiniz bebek tekme atacak kadar kuvvetli değildir içinizde mısır patlaması gibi yada baloncuk gibi hareketler hissedersiniz minik minik bu hareketleri ben de 14.haftada hissetmiştim ama net hareketler 20 den sonra başlıyor tam hissedebilmek ayırt etmek icn
Aymesev Miss evt bende o yuzden sasirdim cok erken cunku hareketlerini hissetmek suanda dedim hareket degildir o kalp atisidir 🤣
SerpilEsra Miss ya suan benimki oyle 16+5 oldum pit pit atiyor elimi koymadanda hissedebiliyorum yani sanki icimde baloncuk patliyormus gibi bir his oluyor elini koyup hissediyorsa arkadaslar nabizdir o hareket sadece el koymakla hissedilmez bence 😊
Melisa_Lila [bilinmeyen] ben hissettim sanmıstım o haftada baktım hic bise yok aglıya aglıya doktora gitmiştim kızım sen manyakmısın demişti 😂😂 ben 25 oldugumda da net hissedemiyordum suan 34 uz hıssedıyoruz sma hareketsiz 😅 sansıma
Aymesev Melisa_Lila seninki akilli olacak o zaman 🤣🤣 benim doktor bu ne boyle nasil hareket ediyor durmuyor yerinde demisti
Mmerwe Melisa_Lila dun bir postta okumuştum bi arkadaş YouTube dan Mozart ın bebekler icin diye bir müziğini açmış bebeği baya hareket etmiş birkaç saat Sonra yeniden denemiş yine tepki vermiş sizde bir deneyin merak ettim gerçi yeter artık kapat diye cildirmis olabilir bebek 😀
Melisa_Lila [bilinmeyen] vallaha aynen bana dedıklerınde bende oyle oluyodum 😅😅 baktımkı cıdden dogru hıssettıgımı sanmısım hep