Sudelina2 Arkadaşlar tahminen ne zaman aynanın karşına geçip böyle mutlu mutlu kendimi çekeceğim zamana gelirim tam 3 aylık olduk bugün bu mide bulantıları beni yataktan kaldırmıyor 🥹🥹😂
Sumeyye_g Sudelina2 31 haftalığım bende hala aynı soruyu soruyorum kendime bu aylarda bide mide yanması sancı eklendi doğuma kadar devam etmesinden korkuyorum inşallah uzun sürmeden biter sizinde
Gzlhn Sudelina2 ilk hamileligimde 17. Haftada bitmişti bulantım şuan bende 11+6 yım yarın 12 hafta olcam ve doktor kontrolüm var ölüyorum desem yeridir bulantıdan ne yesem cıkıyor..yemek yapamıyorum üstelik 27 aylık oglum var öyle zordayımki kolumu kaldırmaya dermanım yok…bundada sabırla 17. Haftayı bekliyorum bulantım bitsin…
Melekduru Sudelina2 7 haftalıgım 2 günde bir serum yiyiyorum ve prillam içiyorum hiç fayda yok safra kesemde taş da var aşırı yatalak geciriyprum su dahi içemiyorum allahıma hergün yalvarıyorum😒
boncuuuu_ Bende başta çok çektim mide bulantısı ve kusma 13 14 haftalık olduğunda kesildi ama haftada bir on günde bir bulantılar oluyordu bazen kişiden kişiye değişiyor aslından bazıları hareketler hissettikten sonra kesiliyor diyorlar
Sudelina2 Melekduru prilam bir işe yaramıyor onu da kullandım eğer doktorunuza sormak isterseniz zofer daha iyi anında kesiyor en azından o haftalar beni hiç yatağa yatırmadı çok iyi geçti 🙏