Tprkgmze Kızlar 8 haftalık gebeliğim var bu süreçte sol kaşık ve bel ağrısı yaşıyorum kız olabilir diyorlar yaşayan duyan bilen var mı
sunashn50 Tprkgmze kesinlikle belirliyo bence oğlumda sol tarafım ağrıyordu şuan kızım olcak sağ tarafımda oluyor genelde
Hilalll1616 Ya benim sol bel ve bacak ağrım çok şiddetli iki gündür. Tam 8 haftalığım ben de. Gece uyuyamıyorum bir süre. Sizin de ağrının şiddeti bu boyutlarda mı?
Lulu57 Hilalll1616 bendede aynısı oluyor 7 haftalık olacak son adet tarihinden daha doktora gitmedim cuma günü randevu aldım
Hilalll1616 Tugba1tugba dayanabileceğim boyutta olsa çok dert etmeyeceğim de çok ağrıyınca garip geldi bana da
Babykalamar Tprkgmze hahahahah iki hamilelik gecirdim 2. yi hala geciriyorum :)) butun belirtilerim sikayetlerim bastan asagi ayni. bi oglum vardi bide kizim olacak🤣🤣🤣 hicbi farklilik yok diyeceksiniz hic farkli bisey yok
Babykalamar Tugba1tugba kese seklinden bebegin tutundugu yere kadar ayniydi. ilki erkekti ikinciyede kesin erkek dedim. kiz cikti🤣
Yagmurozdemir 33+2deyim hala şiddetli kasık ağrılarım var hatta ilk haftalara göre daha da şiddetli 🙄 sağ tarafimda oluyor ve bebeğim kiz