Evinuuu 13+4 günlük gebeyim bana kalcan var diyorlar bence yok ama çevremdekiler bu fikirdeler .kızlarda mi kalça ve karın çevresi oluyor cisniyet henüz belli degil
Azra8Engin Evinuuu ay galiba evet ya. Bana da hurafelerden geliyordu. Çevremde sürekli kalçan büyümüş kesin kızın olacak diyenler vardı. Evet bir kızım olacak ama kalcam aşırı büyüdü. Karnımdan da büyük artık.
asell13 Evinuuu oğlumda da çıktı ama böyle değildi şuan göbeğim kadar kalçam var ama göbeğim de top gibi 😅
iremsz Evinuuu çok bel bağlamamak şazım ama kalçalar yayıldıysa kız daha dik genişlediyse erkek oluyor derler 😂
Evinuuu Churcill popo büyüyünce muratlarina eriyorlar sanki benim 13+4 haftalık karnım çıkmamış daha popon cikti diyrolar 😂
nursumdem Evinuuu bana da öyle dediler benim de kalçam çok büyüdü ama oğlum oluyor mide bulantısı cilt sorunu ve his daha iyi cinsiyet tahmini yaptırıyor bence kalbinize sorun o size doğruyu söyleyecektir
Evinuuu nursumdem sağlıklısı olsun hayırlısı olsun ben baştan beri erkek hissediyorum belirtielrimde o yönde ama millet afedersiniz popomdan teşhis koyuyor .karnım yok popo çıkmış güya 😂🤷
Churcill Evinuuu amaan insanlara yaranılmıyo ki nasılsa boşverin benim de doğru düzgün karnım çıkmadı da bebek totonda mı dediler 😂
nursumdem Evinuuu o zaman erkektir anneler doğru hisseder Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Esmam_ela25 Benim hiç kalçam büyümedi 4. Çocuğum sadece erkek bebeklerde mide bulantısı ve kusma falan yaşamadım 😊
YldrmNUR Evinuuu alakası yok bence. Kalçam falan büyümedi. Top gibi karnım var her gören erkek diyor ama kızım olacak 22. Haftadayım