Teslimenursevil bende öyleyim canım bana çocuğun olmaz hamile kalamazsın dediler doktorlar kisti de almiyolar belli bir boyut da olması gerek konseye ciktim Ankara da Etlik Zübeyde hanım da aşılama yapıldı konseyde bana ufak tedavilerden başlayacağını ve sonradan çocuk olmazsa yani tüp bebek gibi felan ilerleyeceğini söyledi benim hiç umudum yoktu aşılama da öncesinde ben 5 yıl gittim hastaneye herşeyime bakıldı rahim röntgeni çekildi simir alındı parça alındı sonrada doktor bişey takıp içine baktı iyice bişey çıkmadı kistim vardı öncesinde de 2018 gibi düşük yaptım anlamadım kanamam uzun sürünce gittim hastaneye o zaman dediler bana kistimin olduğunu düşük yaptığımı sonradan 5 yıl uğraştım sonra işte konseye çıktım aşılama dediler 2021 sonlarına doğru aşılama oldum ve ilk asilamam tutmadı normalmiş sonra ikinci yapıldı tutmuş meğerse ben adet olmadım 4 ay boyunca bende kisten dolayı zannediyorum karnım şişmeye başladı kilo aldım zannediyorum gittim sağlık ocağına kan verdim hamile çıktım hastaneye gittim muayene olmaya bebek 20 haftalık olmuş kızım şuan 1 buçuk yaşında sonradan hemen gene hamile kaldım oğlum oldu oda 4 ayı bitti çok şükür Rabbime yani demem o ki kimseye inanmayın rabbim geciktiriyosa vardır bir bildiği olmaz diye de bişey yok zamanı vakti var demekki.