Sinemm68 Bbk88 yok aşkım koyu olmamış ama altta ki üsttekije göre silik çıkmış yarın tekrar yap bakalım bi ama sen buna bakma gün aşırı ilişki yap
ssahin22 Henüz olmamış canım. İki çizgininde koyu olması lazım. Ovülasyon testin hep böyle mi çıkıyor?
Bbk88 ssahin22 başka bir marka kullandığımda yumurtlama gördüm hep ama bu markada hep boyle çıkıyor sağol canim
ssahin22 Bbk88 birgebeningünlüğü sayfasından ovülasyon testi alabilirsin yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde yumurtlama gösteriyor
Bbk88 ssahin22 canım yumuryalama gördüğüm marka birgebenin günlüğü idi sonra ınnovota markasına geçtim onda göremedim tekrar birgebeningunlugunden alayim bari çok sağol 😘
ssahin22 Bbk88 Öyle yap canım dediğim gibi yeterli büyüklüğe geldiğinde pik gösteriyor bende denedim 1-2 ay ama o bile pik göstermedi bende doktora gittiğimde geç yumurtluyorsun ya da çatlamadan atılıyor dedi
Bbk88 ssahin22 anladım canım ama catlamadan atılsada pik gostermezmiydi bence geç yumurtluyorsundur bennde öyleyim pko var tek tarafta:(
ssahin22 Bbk88 ben birgebeningünlüğü kullandım sadece belkide yeterli büyüklüğe gelmeden çatladı ya da çatlamadı. bende cok şükür bir sıkıntı yok hormonlarda ultrasonda alttan muayenede falan ama nasip işte