Aabbccc İstanbul’da eşle baş başa gidilebilecek güzel tatil yerleri onerebilecek var mı İstanbul dışı yakın yerlerde olabilir 😉
Gozdecaner Aabbccc sapancada bungalovlar var çok güzel ama güvenilir olanını bulmalisiniz çok dolandırıcı var orada gecelik ucretleride pahalı biraz 4-5 bin gibi maliyetleri var değiyor ama biraz tuzlu
cutecik Aabbccc Sapancaya gidebilirsnz istanbuldan 1-1,5 saat kadar bir mesafe çok güzel otellerde var bungalov tercih etmezsenizde Elite World Grand Sapanca var eminim ki çokta memnun kalırsınz💕
Aabbccc tugcesakzci İstanbuldan kaç saat uzaklıkta canım bı de orda önerebilecegin güzel bir yer var mi
tugcesakzci Aabbccc kuzum hiç bilmiyorum nasıl bir yer internette görüyorum hep çok uzak değildir ordan sakaryada çünkü. Ama bungalovlar faşan var bak istersen bi googledan
Aabbccc tugcesakzci tamam teşekkürler canım benim 😘 ya tüp bebek transferim olacak olmadan önce küçük bir kaçamak yapmak istiyoruz😉
Aabbccc Gozdecaner evet işte canım güvenilir bulmak lazım biraz pahalı uygun fiyatlı olanlar var mı acaba sapanca olmak zorunda da değil başka yerler varsa🙂
Efnanefnan Aabbccc sapanca da boz eylülde gittik .şuan nereye gitsen soguktur. Güvenilir bir yerdi temizdi yanda 2 ev daha vardı muhafazakar havuzu var içerde odada jakuzi vardı tertemizdi. 19.500 3 gece 4 gün kaldık hic c ses yok cok sakindi ama soğuktu ..
Gozdecaner Aabbccc yani hava biraz daha güzel olsa buyukadada çok güzel oteller var ama gitmene değmez kışın bursa gezisi Uludağ falan yapabilirsiniz anca mevsim çok ters yani şuan
ErnurBc Aabbccc sapanca düşünürseniz nilsdome var instadan bakın dilerseniz. Komşumun yeri güvenilir.
bircicekannesiyim Biz de eşimle ağvada beyaz ev diye bir yere gitmiştik geçen kış çok güzeldi romantik nehir kenarında bir butik otel ve sadece çiftleri alıyorlar bir inceleyin derim
Aabbccc bircicekannesiyim evet baktım baya güzelmis canım çok teşekkür ederim fiyat ne kadar vermistiniz o zaman tuzlu mu😉
bircicekannesiyim Aabbccc canım hiç hatırlamıyorum zaten geçen seneden bu seneye baya artmıştır fiyatları da sen googledan araştır istersen bi. Yemek konusunda da onların restorantı var ağva merkezde yakında araçla giderseniz.
cutecik Aabbccc internet sitesinden girip bakabilirsinz ets’de falan çıkar gideceğiniz tarihe göre değişir
BurcuY92 Aabbccc Kocaeli Maşukiye güzel bir yer, yakınında gezecek yerler de vardı ama hava soğuk olduğu için bir şey diyemem.