Sinemars Merhaba, doğumdan 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım o zaman aliyim diyorum ama sizce doğumdan önce alıp bu sürede lazım oluyor mu ? İlk bebeğim olduğu için acemiyim :(
dilcey Sinemars bence doğumda al çünkü şişiyor göğüsler boşaltırsan rahat oluyo birde sütün artıyor ben ilk çocuğumda sağmıştım ikincide sağmadım 4. ayda sütüm azaldı mama takviyesi aldık
Zeynepali Sinemars bn hastane cantama bile koydum ne olur ne olmaz die al bnce bebek emmez goguslerin de cok sut olur agri yapar ates yapar sagardin
Buskat Sinemars benim en çok kullandığım şey o oldu doğum sonrası. Madem alacaksınız bir an önce edinin derim. Bazen göğüsler öyle şişiyor ki bebek emmeden önce biraz sağıyorum ucu olmayan göğüs için uç çıkartıyor aynı zamanda
miroir Sinemars bende doğumdan 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım için şimdiden aldım 👋🏻 Allah kullanmaya nasip etsin 🙏🏻
Ehbaglicak Doğumdan önce al derim. Süt sağma makinesi bebek uyurken göğsün dolduğunda sağabilirsin ve sütü sağmak da sütü artırıyor
NekwaSultan Sinemars evde olsan gerek olmaaz oglum 5.ayina girecek hic sagmadim Ama caliscan madem sakin manuel alma hem sütünü azaltiyo hemde cok yorucu Ilkte elektirkli lansinoh 2li kullandım o emmedi fazla cok memnun kaldim tavsiye ederim
Sinemars NekwaSultan merhaba, aventin almaya düşünüyorum sanırım her ihtimale karşın alicam , tesekkurler
Sinemars Dk16 benimde düşüncem o yöndeydi ya da lazım olursa alirim diye düşündüm ama şuan kafam karisti ve alicam sanirim
Minnoslar Sinemars gösüslerde süt kanallarında tıkanıklık olursa veya sütün artması için kullanıyor bazı bayanlar. Bence doğmadan önce alman daha mantıklı geliyor