ZeynepCalisAkkurt 12+3 haftalik olduk ama baya istahsizdimm simdide grip oldum ilac alamiorum ilk kez agir geciriyorumm bnm gibi olupta cozum bulanlar varmi aramizda 🤔🤔☺
Busbus ZeynepCalisAkkurt cnm yemeklerine bol limon karabiber sık tavuk suyuna corba yap iç bol limonlu ıhlamur iç terle ve terledikçe üzerini değiştir portakal mandalinaya gömül bunlardan başka çaresi yok cünkü cok geçmiş olsun 🙏🏻
BesteCanerKutluzolu ZeynepCalisAkkurt ay aynı dert bende de var 1 haftadır ilaç vermiyor doktor bol kivi ye dedi. En çok C vitamini kivide varmış canım aklında bulunsun. Ben 1 haftadır ılık ballı süt portakal mandalina kivi ne bulduysam yedim içtim ama fayda etmedi inşallah sana iyi gelir toprlarsın biran önce
Werwe ZeynepCalisAkkurt ZeynepCalisAkkurt bolbol c vitamini al sıcak ve acılı yemeye calış terlemeyi dene sıcak sıcak duş al bitki cayı gunde 2 fincndan fzla içme ada cayı hiç içme kan sulandırıcı ozelliği oldgndan düşük riski var
ZeynepCalisAkkurt BesteCanerKutluzolu sukur cnm bnm bugun biraz daha ii ama oksuruk surubu aldim 3 cu aydan sonra kullniliomus gunde bir kere de olsa kullndim faydasini gordumm ins sennde gecer ama dinlenmekte sart gerckten😊
Pcdshn Ayvayı ye, kabuğunu kaynat balla iç 😇 benim faranjit bile kesildi 🤞içine portakal limon kabuğu da atıyodum.. 3 hafta geçmedi böle netten biri tavsiye etmişti, Allah razı olsun 😇
ZeynepCalisAkkurt Pcdshn bunu denicem kesinlikle 3 gundur berbat haldeyim ama istahimda olmadigi icin yiyemiorumda bakalimm bu hafta gecmzse doktra giderim sanirimm ama ins gecer☺
EnginDenizim Ben bu yüzden hastanede yattim sadece damardan vitamin verildi. Ama ben gribi ayagimin altina yarim limonu tuzlayip sürüp atlattim cok şükür ek olarak sabah aksam iliktan biraz sicak 1 bardak suya 1 tatli kasigi bal karistirip ictim geçmiş olsun
Edaannee Pcdshn teşekkürler arkadaşım yarın gidicem bakalım bugün evde kimse yoktu giyindim cesaret edemedim tek başıma çıkmadin
SevgiiOA ZeynepCalisAkkurt Canım yazılan doğal yöntemler fayda etmezse hastaneye git mutlaka. Bana yaramadı gittim serum yedim ilaç içtim de kendime geldim hala da tamamen atamadım üzerimden 😌 Geçmiş olsun
ZeynepCalisAkkurt SevgiiOA sagol cnm ii olmaya basladim hergun ihlamurda iciyorum limonlu liomonlu baya faydasini gordumm ins sende atlastrsin cabucqk