umaydurununannesi Meriioo analık hakkından yararlandırıyosa sigortan bıtmıs demekkı dogumda ucret odersın bı dahakı gıdısıne vezneye ugra sor unıversıte hastanesınde 30 bın demıstı adam bana her hastane degısıklık gosterıyo sanırım
Reyhan-v umaydurununannesi medigolda gidiyorum doğum dahil hepsini kapsar dedi analık hakkı. her hastane kabul etmiyor o ayrı konu edeni bulmak lazım.
umaydurununannesi Reyhan-v devletler kabul edıyo unıversıteler degıskenluk. Gosterıyo bolu analık kullandırıyo duzce kullandırmıyo
MasalAlparslanMom Meriioo o mesaj sigortasiz oldugunuz icin gelmezki aksine sigortali oldugunuz için gelir
MasalAlparslanMom tugcesakzci suan burda hatlar cok karisti kocam sigortali ben faydalanirmiyim doğumda diyenler var 🤐🤷♀️😅
Fbusrak Meriioo ben hala çalışıyorum o mesaj hep geliyo Doğum iznine ayrıldığınızda doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta ücretli izniniz var bu süreçte de sigortanız devam ediyor
MasalAlparslanMom Meriioo sigortasiz olsaniz neden sgk adiniza odeme yapsin peki 😌surda bi anlasalim siz dogum İznindesiniz sadece priminiz odenmiyo, halâ bir sirketin sigortali calisanisiniz.
Reyhan-v umaydurununannesi bir de bana mesela yeşil kartın var mı dedi yok deyince o zaman yararlanırsınız demişti